KAUPPA
Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä
4 200€ 5 490€

Harley-davidson serial 1 step-thru sähköpyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 kesäkuuta 13:17
Kunto: Uusi
Tuumakoko: 27"
Lisätiedot
HIHNAVENTOINEN, AUTOMAATTIVAIHTEET, VÄÄNTÄVÄ MOOTTORI.
Serial1 Step-Thru Powered by Harley-Davidson

Loput GEN 1 pyörät 4200,00 kpl niin kauan kuin tavaraa riittää. Uudet mallit myös saapuneet.

Kysy mitä varastossa. Myös työsuhdepyöräksi esim. GobyBike tai Vapaus.IO kautta.

PYÖRÄ, JONKA AVULLA VOIT MENNÄ MINNE TAHANSA
RUSH/CTY STEP-THRU on ensiluokkainen sähköpyörä, jossa on monia innovatiivisia toimintoja ja ainutlaatuinen muotoilu. Rungon matalan korkeuden ansiosta pyörän kyytiin nouseminen ja siitä pois pääseminen on vaivatonta joka kerta kun pysähdyt - olennainen toiminto kaupunkiliikenteessä pyöräileville.

MOOTTORI
Kevyessä, rungon keskelle asennetussa Brose 90nm S MAG -moottorissa on harjaton sisäinen roottori ja se on yksi vääntävimmistä moottoreista markkinoilla. Moottori tuottaa pyörälle nopeutta 25 km/h. Moottorinsa ansiosta Serial1 on yksi hiljaisimmista sähköpyöristä mitä markkinoilta löytyy.HIHNA
Gates -hiilikuituhihna on sileä, hiljainen ja vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin tavalliset ketjukoneet. Hiilikuituhihna mahdollistaa tehokkaan voimansiirron pyörän sähköiseen avustukseen ja kadenssiin.

VAIHTEISTO
Huoltovapaa, älykäs ja portaaton Enviolo AUTOMATiQ-automaattivaihteisto osaa ylläpitää kadenssin vakaalla tasolla vauhdin kiihtymisestä tai maaston vaihtumisesta huolimatta. Mutkissa ja ylämäissä vaihteisto tunnistaa automaattisesti vauhdin hidastumisen ja vaihtaa vaihdetta pienemmälle. Alamäessä vaihteisto tunnistaa suuremman nopeuden ja nostaa vaihdetta isommalle. Sporttisemmalle kuskille joka haluaa itse vaikuttaa enemmän kadenssin määrän säätelyyn, on olemassa ilmainen ENVIOLO-sovellus jonka avulla kadenssia ja montaa muutakin ominaisuutta voidaan säätää manuaalisesti.

AKKUJÄRJESTELMÄ

RUSH/CTY STEP-THRU on varustettu integroidulla 529 Wh:n litiumioniakulla, joka voidaan poistaa nopeasti rungosta ilman työkaluja. Akun poikkeuksellisen kulmikkaan muotoilun ansiosta se on helppo vain nostaa ylös rungosta ja lukittaa latauksen jälkeen takaisin paikoilleen.
RANGE
Akku tarjoaa noin 56-168 kilometrin kantaman riippuen ajotilan valinnasta, maastosta ja siitä, kuinka paljon sähköistä avustusta kuljettaja käyttää.
LATAAMINEN
Akku voidaan ladata suoraan pyörästä käsin latausportin kautta, joka sijaitsee kätevästi rungon alaosassa kammen vieressä. Latausportti on hyvin suojattu vedeltä ja roiskeilta. Akku voidaan myös erikseen irrottaa sen lataamista varten. Akku latautuu täyteen kapasiteettiinsa vajaassa viidessä tunnissa, ja jo parilla tunnilla latausta saat reilusti lisää ajoaikaa.