Satu Kiviniemi
Torin käyttäjä kesäkuusta 2018
Etelä-Pohjanmaa
Kurikka, Ala-Valli | Kartta
Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Kartta
3 500€ 5 000€

Hevoskuljetusauto

(alv.väh.kelp.)

Ajoneuvotyyppi: - Vuosimalli: -
Ajoneuvovero: - Mittarilukema: 550 000 km
Polttoainekulut: - Vaihteisto: Manuaali
Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 00:11 Polttoaine: Diesel
Ilmoitustyyppi: Myydään Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään. Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Myynnissä Mercedes Benz kunnostettu ja käyttövalmis 4-hevosen kuorma-auto, jossa pieni living-osasto kahdella sänkyllä ja säilytystilalla. Rekisteröity kahdelle matkustajalle. Erilliset isot rosterikaapit varusteille ja pienemmät varustekaapit hevososastossa. Väliseinät helposti muunneltavissa, ja saa myös kahdelle hevoselle tilapäiskarsinaksi. 2015 täydellinen pohjaremontti hevospuolelle, ja nyttemmin hankittu uudet akut ja huollettu kokonaisvaltaisesti keväällä 2017. Tuulilasi vaihdettu 2018.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista