Satu Kiviniemi
Torin käyttäjä kesäkuusta 2018
Etelä-Pohjanmaa
Kurikka, Ala-Valli
Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
5 000 €

Hevoskuljetusauto

Vuosimalli: - Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 550 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 25 kesäkuuta 11:08
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Myynnissä Mercedes Benz kunnostettu ja käyttövalmis 4-hevosen kuorma-auto, jossa pieni living-osasto kahdella sänkyllä ja säilytystilalla. Rekisteröity kahdelle matkustajalle. Erilliset isot rosterikaapit varusteille ja pienemmät varustekaapit hevososastossa. Väliseinät helposti muunneltavissa, ja saa myös kahdelle hevoselle tilapäiskarsinaksi. 2015 täydellinen pohjaremontti hevospuolelle, ja nyttemmin hankittu uudet akut ja huollettu ja katsastettu kokonaisvaltaisesti keväällä 2017. Tuulilasissa halkeama, mutta ei haittaa käyttöä.Tämä huomioitu hinnassa
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista