Satu Kiviniemi
Torin käyttäjä kesäkuusta 2018
Etelä-Pohjanmaa
Kurikka, Ala-Valli | Kartta
Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Hevoskuljetusauto
  • Kartta
5 000 €

Hevoskuljetusauto

Ajoneuvotyyppi: - Vuosimalli: -
Ajoneuvovero: - Mittarilukema: 550 000 km
Polttoainekulut: - Vaihteisto: Manuaali
Ilmoitus jätetty: 28 kesäkuuta 11:08 Polttoaine: Diesel
Ilmoitustyyppi: Myydään Rekisterinumero: -
Toimituskulut: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Myynnissä Mercedes Benz kunnostettu ja käyttövalmis 4-hevosen kuorma-auto, jossa pieni living-osasto kahdella sänkyllä ja säilytystilalla. Rekisteröity kahdelle matkustajalle. Erilliset isot rosterikaapit varusteille ja pienemmät varustekaapit hevososastossa. Väliseinät helposti muunneltavissa, ja saa myös kahdelle hevoselle tilapäiskarsinaksi. 2015 täydellinen pohjaremontti hevospuolelle, ja nyttemmin hankittu uudet akut ja huollettu ja katsastettu kokonaisvaltaisesti keväällä 2017. Tuulilasissa halkeama, mutta ei haittaa käyttöä.Tämä huomioitu hinnassa
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista