KAUPPA
Honda CBR
  • Honda CBR
12 490 €

Honda CBR

22 UUSI Nyt myymälässä.

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 heinäkuuta 14:02
Kunto: -
Toimituskulut: 500 €
Vuosimalli: 2022 Teho: -
Mittarilukema: - Väri: Musta
Moottorin tyyppi: - Vetotapa: -
Toimituskulut: 500 €
Lisätiedot
MYYMÄLÄSSÄ

CBR650R
Hondan super-suosittu keskikoon Sport-Touring. Luistonestojärjestelmällä varustettu Euro5-moottori. Etujousitus on aikaisempaakin jykevämpi säädettävä 41 mm SFF-BF haarukka ja ulkonäköä on muutettu uudella takalokasuoja-yksiköllä ja uusilla sivupaneeleilla. Ajovalo on aikaisempaa tehokkaampi uusien heijastinpintojen ansiosta. Moottorinohjauksen asetukset ja luistonestojärjestelmän säädöt ovat myös uudet. Satulan alta löytyy USB-latauspistoke.

22YM-värit:
NH436 Mat Gunpowder Black Metallic
R380 Grand Prix Red

MP Maailma 3/2019 - Koeajo
Honda CB650R Neo Sports Café ja CBR650R

Terävyyttä muotoihin ja suorituskykyyn
"Honda CB650R Neo Sports Café osoittautui hintaansa nähden todella hauskaksi, suorituskykyiseksi ja monipuoliseksi nakupyöräksi. Ja mikä yllättävintä, sporttinen sisarmalli CBR650R tuntui jopa vieläkin paremmalta. Valinta mallien välillä onkin vaikea.

"Uusien 650-mallien kohderyhmä on laaja, sillä nelisylinterisen korkealle laulavan rivinelosen voima riittää.

"Jarrut on mitoitettu tähän teho- ja painoluokkaan jopa vähän yläkanttiin, sillä kaksi 310-millistä levyä ja nelimäntäiset radiaalisatulat pysäyttävät Hondan tehokkaasti.

"Koeajopyöriin on asennettu lisävarusteena saatava quickshifter-vaihdeavustin, joka mahdollistaa isommalle vaihtamisen ilman kytkintä. Varuste, josta ei halua enää luopua kun sitä on päässyt kokeilemaan.