ICOtek GEN2 GC350 Ohjelmoitava Houkuttelulaite
199 €

ICOtek GEN2 GC350 Ohjelmoitava Houkuttelulaite

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 marraskuuta 12:58
Lisätiedot
Katos video sivuiltamme: https://www.korpimetso.com/product/2965/icotek--gen2-gc350-ohjelmoitava-houkuttelulaite
Uusi OHJELMOITAVA Icotec GEN2 GC350 on kompakti, kestävä ja erittäin tehokas näinkin edulliseksi tuotteeksi. Et voi erehtyä tämän kettu/petohoukuttimen kanssa, olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi metsästäjä joka haluaa sopivamman vaihtoehdon.

Icotec GEN2 GC350 on kauko-ohjattava ja ohjelmoitava petohoukutin. Icotec houkuttimet soveltuvat vaikkapa luontokuvaajille tai metsästäjille(tarkasta ajankohtainen lainsäädäntö)

Muutaman vuoden ajan ICOtec GC350 on ollut markkinoiden ykkönen ohjelmoitavissa houkuttimissa Briteissä ja olemme iloisia esitellessämme uuden GEN2 GC350:sen.

GEN2 GC350 Uudet ominaisuudet
• Uusi muoto Kohotettu kaiutin saa äänen kantamaan paremmin
• Tripodin asennusmahdollisuus pääyksikön pohjassa saadaksesi houkuttimen pois
heinikosta halutessasi
• Terävämpi äänen laatu
• Kiinnityskohdat narulle pääyksikössä helpompi kuljettaa
• Uusi kaukosäädin nyt kytkettävällä taustavalolla helpompaa pimeäkäyttöä varten
• Parannettu antenni pääyksikössä
• Taukotoiminto kaukosäätimessä

Näiden lisäksi GEN2 GC350 sisältää edelleen kaikki ominaisuudet mitä edeltäjänsäkin! GEN2 GC350 sisältää 24 korkealaatuista, käytössä testattua eläimen houkutteluääntä. Voit ladata jopa 24 kutsuääntä ICOtec kirjastosta, äänen pituutta ei ole rajoitettu. Äänien lataus täältä

Itse tuotetun äänen ystävä, voit nauhoittaa parhaan omat houkutteluäänesi, ladata ne ja hyödyntää 300 jaardin kantavuutta pysyäksesi piilossa paremmin. GC350 sisältää myös portin ulkoista kaiutinta lisävolyymia varten, sekä AUX-portin AD400 houkuttinta varten(Tilattavissa meiltä erikseen)
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja