matias kaarento
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Etelä-Pohjanmaa
Lapua, Kauhajärvi
Huvilatie 50 | Kartta
Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä
  • Kartta
-

Kesämökki Lapuan Kauhajärveltä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 14 elokuuta 22:12
Nukkumapaikkoja: - Pinta-ala: 120 m²
Lisätiedot
Etsitkö mökkiä kesäloma-, laskettelu-, kalastus- tai metsästysreissullesi?

Willa Häjy on 2000-luvulla rakennettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hirsihuvila keskeisellä paikalla Kauhajärven rannalla Lapualla Etelä-Pohjanmaalla. Tilat sopivat hyvin sekä matkailumajoitukseen, että juhlien järjestämiseen. Upea järvimaisema, rantasauna ja takkatuli antavat loistavat puitteet rentoutumiselle.

Tilat ja varustelu

Kaksikerroksisessa päärakennuksessa on kolme makuuhuonetta sekä reilun kokoinen ruokailu- ja oleskelutila takalla. Mökistä löydät myös kaikki mukavuudet kuten sisävessan, suihkun, television, lieden, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen, astianpesukoneen, jääkaapin, grillin sekä ruoanvalmistusvälineitä. Päärakennukselta on vaivaton kulku tunnelmallisia portaita pisin suoraan laiturille ja rantasaunalle, josta löydät suuren terassin ja veneen.

Matkailu ja palvelut lähellä

Rauhallisesta sijainnista huolimatta palvelut ja matkailukohteet ovat lähellä. Tarmo Ellan kauppaan on matkaa vain noin 3.5km, bussipysäkille noin 1km, Seinäjoen lentokentälle 50km ja Lapuan rautatieasemalle alle 30km.

Mikäli et tyydy vain upeiden maisemien katseluun löydät lähistöltä reilusti muutakin tekemistä. 3.5km päästä löydät Kauhajärven Room Escapen. Kauhavan Alahärmässä sijaitsevaan Power Parkkiin on matkaa alle 60km, Tuurin kyläkauppaan 58km, Ähtärin eläintarhaan 82km, Tulivuorikeskukseen 24km. Simpsiön laskettelukeskus sijaitsee 35km, ja Lakiksen keskus vain 27km päässä. Soinin Frisbeegolfiin on matkaa 23km ja perinteistä golfia pystyy harrastamaan Härmässä tai Etelä-Pohjanmaan golfkeskuksessa, jotka molemmat sijaitsevat n.48km päässä tai vaihtoehtoisesti Järviseudun Golfissa 42km päässä. Lähettyviltä löytyy myös useita muita kulttuuriin ja luontoon liittyvä matkailukohteita, sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Muun muassa Kuortaneen urheiluopistoon on matkaa vain 26km.

Etäisyys ja sijainti
Willa Häjy sijaitsee, Lapuan kaupungissa noin 50 km päässä Seinäjoesta

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin