Elisabeth
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Etelä-Pohjanmaa
Kauhava, Pernaa
Nuoria kissoja
  • Nuoria kissoja
  • Nuoria kissoja
  • Nuoria kissoja
  • Nuoria kissoja
  • Kartta
80 €

Nuoria kissoja

Myydään. Ilmoittaja: Elisabeth. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 17:25.
Osasto: Kissat
Sijainti: Etelä-Pohjanmaa - Kauhava, Pernaa
Hinta: 80 €
Kilpparikuvioinen tyttö, synt 27.5.2016 Madotettu, rokotettu. 50:-

Punainen poika, synt 1.6.2016. Asui viiden viikon ikäiseksi ulkorakennuksessa. Täysin kesy, ihana poika. Madotettu, rokotettu ja kastroitu 80:- Pelkää matkustamista, joten kovin kaukana ei tuleva loppuelämänkoti olla.

Puna-valkoinen poika, syntynyt arviolta heinäkuun loppupuolella, eli noin viiden viikon ikäiseksi asti ulkona. Poika on madotettu, rokotettu ja kastroitu. 80:-/kpl. Kissa on vielä erittäin arka, joten muutto ei ole vielä ajankohtainen.Kissaa voi tulla katsomaan ja halutessaan varata.

Valko-punainen poika, syntynyt arviolta heinäkuun loppupuolella. Löydetty noin viiden viikon ikäisenä ulkoa. Kissa on madotettu, kastroitu ja kertaalleen rokotettu. 80:-/kpl. Poika on tosi arka, joten ei ole vielä valmis muuttamaan.Kissaa voi tulla katsomaan ja halutessaan varata.

Myyn kissat vain sisäkissoiksi. Tulevassa kodissa tulee olla turvallinen ulkoilumahdollisuus (verkotettu terassi, ulkotarha tai lasitettu parveke). Tulevassa kodissa tulee olla kissakaveri valmiina tai toki voi ostaa kaksi pentua.

Kissat eivät ole tottuneet koiriin eivätkä lapsiin.

Lisätietoja, kuvia ja sopimuksen voit käydä katsomassa Kehräämön facebook-sivulta.