pete
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Etelä-Pohjanmaa
Kauhava, Ylihärmä Keskus-Vesiluoma | Kartta
Opel Calibra 2,0 8v
850€ 1 450€

Opel Calibra 2,0 8v

Vuosimalli: 1996 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 177 451 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 18:50
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Myydään toimiva ja hyväkorinen Calibra .Heinäkuussa katsastettu,seur.katsastus 19.6.2018 mennessä. Uuutta osaa vaihdettu n.600 eurolla,mm.jouset eteen,jarrulevyt+käsijarrukengät+korjaussarja taakse,takapyörän laakeri,pakoputki katista taaksepäin+katti,koneeseen vaihdettu öljyt+suodatin+vaihteistoöljyt vaihdettu myös. vetoakselin suojakumia 2kpl. Ei uusi mutta hyväkorinen Ooppeli ja vähän ajettu.Yhdet renkaat,kuvissa olevat 16.Vuorotyön takia tekstiviestillä tavoittaa parhaiten.Ei vaihtoa.Nyt edullisesti pois ennen talvea.