KAUPPA
Vepsäläinen, Seinäjoki

Kaupan kaikki ilmoitukset (209)

Rengastie 42
60120 Seinäjoki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Pholc Donna Circle -valaisin (ovh 889)
  • Pholc Donna Circle -valaisin (ovh 889)
  • Pholc Donna Circle -valaisin (ovh 889)
  • Pholc Donna Circle -valaisin (ovh 889)
756 €

Pholc Donna Circle -valaisin (ovh 889)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 11:54
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Myydään uusi Pholcin Donna Circle -valaisin. Valaisimen väri on Linen.

Pholcin Donna Circle 60 -riippuvalaisimen lempeä muotokieli on seurausta suunnittelijoidensa tavoitteesta luoda metallista valaisin, joka näyttäisi yhtä pehmeältä kuin kauniisti laskostettu kangas. Kaikissa Donna-malliston valaisimissa onkin kiinnostava drapeerattu pinta.

Donna Circle 60 -kattovalaisimen kuusi spottivaloa valaisevat kauniisti niin kodin kuin julkisen tilan. Pyöreä valaisin sopii erinomaisen hyvin valonlähteeksi esimerkiksi ruokapöydän ylle.

Valaisin on maalattua alumiinia. Mukana samanvärinen kangasjohto ja metallinen kattokupu. Johdon pituus 3 m.

Valonlähde: 6 x 7W, GU10-kanta (ei sisälly pakkaukseen).

L 60 cm K 15 cm S 60 cm
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.