Sirja Sorsila
Torin käyttäjä tammikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Etelä-Pohjanmaa
Alavus, Alavus Asemanseutu | Kartta
Pomminvarma eestinhevostamma (hinta sis. alv 24%)
  • Pomminvarma eestinhevostamma (hinta sis. alv 24%)
  • Kartta
4 500 €

Pomminvarma eestinhevostamma (hinta sis. alv 24%)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 toukokuuta 14:36
10-vuotias 148cm massiivinen eestinhevostamma. Ollut tähänastisen ikänsä kasvattajan luona suurella vaellustallilla asiakaskäytössä ja ollut tykätty hevonen siellä. Nyt myynnin ajan toimii ratsastuskoulussa tuntihevosena.
Todella kiltti ja varmajalkainen, luonteensa puolesta passeli vaikka terapiahevoseksi. Jaksaa kantaa isonkin ratsastajan, mutta toimii mainiosti myös pienillä lapsille. HeC-HeB, re 60cm, ei kyttää erikoisesteitäkään.

Terve, historia tarkasti tiedossa. Ongelmaton kuljettaa ja kengittää. Pysyy sähköaidoissa. Voi tarhata sekä yksin että laumassa sekä laiduntaa normaalisti.

Tiedot:
http://www.sukuposti.net/hevoset/rexona/861762
Kuvia:
https://fotoalbum.ee/photos/cloory/sets/1476429
Videoita:
https://youtu.be/jZVZCdXwpmY
https://youtu.be/GUeYzlOntvE

Koeaika/ylläpito onnistuu ainoastaan Alavuden Ratsutilalla hintaan 150e/vko. Ei myydä osamaksulla. Varusteet ostettavissa erikseen mukaan hintaan 1000e (sis. laatusatula).

Hevoselle saa teettää ostotarkastuksen valitsemallaan eläinlääkärillä/klinikalla omalla kustannuksella ja ajalla haluamassaan laajuudessa.
Toivon yhteydenottoja sitten, kun Sinulla on rahoitus ja tallipaikka yms. kunnossa. En varaile hevosta odottamaan tulevaa. Tarjoukset otan vastaan sitten, kun trailerin kanssa tulet tarjoamaan =)