Mikael Lahti
Torin käyttäjä lokakuusta 2017
Etelä-Pohjanmaa
Ilmajoki, Nopankylä | Kartta
Toyota Celica 2.0GTi -86 Todella siisti!
3 490 €

Toyota Celica 2.0GTi -86 Todella siisti!

Vuosimalli: 1986 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 15 lokakuuta 19:10
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: - Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Koitetaan kokeilumielessä laittaa myyntiin tälläinen klassikko. Auto ollut samassa taloudessa jo noin 10 vuotta ja ajettu pääasiassa vain kesäisin. Kuluvaa osaa vaihdettu vuosien varrella asianmukaisesti aina kun tarve. Tekniikka pelaa juuri niinkuin pitää eikä kilise tai kolise, koria on öljyilty kauttaaltaan vuosien varrella joten auto on 98% ruosteeton ja virheetön, lukuunottamatta vimeisimmän kuvan ruostetäplää tankinluukun vieressä. Auto on täysin ajokunnossa ja ajettavissa konttorille mutta tällä hetkellä seisonnassa lämpöisessä tallissa.

Jos kiinnostus heräsi niin soita numeroon: 040-1944622