Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²
  • Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²
  • Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²
  • Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²
  • Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²
298 000 €

Upea kokonaisuus 8H+K+TAKKAH+KHH+2KPH+AULA 223m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 lokakuuta 18:50
Pinta-ala: 223 m² Huoneita: 8
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1984
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Alue: Kurikka Keskus
Kunta: Kurikka Osoite: Susikuja 5
Lisätiedot
Harvinainen kokonaisuus Kurikan keskustassa Kyrönjoen rannalla:

Vuonna 1984 rakennettu ja 2010-luvulla pääosin peruskorjattu näyttävä omakotitalo isolla 9873 m²:n tilalla. Tila muodostuu kahdesta asemakaavan mukaisesta omakotitalotontista ja jokirannan puistoalueesta.

Talon alakerrassa on iso erkkereillä varustettu olohuone, jossa keskellä on massiivinen takka. Oleskelutilassa on myös ruokailutila, josta on kulku pohjoisen puolen terassille. Ruokailutilasta on kulku lasipariovien kautta isoon vuonna 2015 uusittuun keittiöön. Keittiössä on integroidut kodinkoneet ja puuhella. Alakerrassa on myös erillinen takkahuone, josta kulku länsipuolen terassille. Pesuhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2017. Eteisestä on kulku vuonna 2017 remontoituun kodinhoitohuoneeseen. Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone/työhuone ja erillinen wc. Pintaremontti on tehty v. 2017. Lämmityspatterit, lämminvesivaraaja ja käyttövesiputket on uusittu v. 2015. Talossa on hälytinlaitteisto ja ilmalämpöpumppu.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja aula. Yhdessä makuuhuoneessa on oma parveke. Aulassa on takka. Yläkerran aulaan ja makuuhuoneisiin on tehty pintaremontti v. 2017. Yläkerran WC ja kylpyhuone alkuperäiskuntoiset.

Pihapiirissä on ulkorakennus, jossa on autokatos, autotalli, pyörakatos ja hevostalli kahdelle hevoselle. Hevosille sopiva laidun laskee jokirantaan, jossa on lato. Lähistöllä hyvät puitteet ravihevosten harjoitteluun. Asfaltoitu piha ja beach volley -kenttä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja