Simo Mäntylä
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Etelä-Pohjanmaa
Kauhava, Ylihärmä Keskus-Vesiluoma
Vaasantie 22 b | Kartta
Uusi KT-kaksio Härmän Kuntokeskuksen vieressä
670 €/kk

Uusi KT-kaksio Härmän Kuntokeskuksen vieressä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 27 kesäkuuta 10:19
Pinta-ala: 46 m² Huoneita: 2
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2018
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: -
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Alue: Ylihärmä Keskus-Vesiluoma
Kunta: Kauhava Osoite: Vaasantie 22 b
YLIN KERROS ! Vuokrataan Härmän Kuntokeskuksen / Kylpylän viereen heinäkuun lopussa valmistuneesta uudesta kerrostalosta tasokas saunallinen kaksio. Huoneisto on vaalea ja valoisa, tammiparketit, tasokkaat pesutilat ja oma sauna, erillinen kodinhoitohuone, iso lasitettu parveke.
Talossa on hissi ja hyvät yhteistilat, mm. iso kerhotila. Mahdollisuus yhteen tai kahteen autopaikkaan tai autokatospaikkaan. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä ja huoneistoissa viilennyslaite.
Uusi kerrostalo sijaitsee kylpylän ja Areenan välissä. Vuokrataan tavanomaisesti toistaiseksi ilman kalusteita, mutta kysy myös kalustettuna. Mahdollisuus vuokrata myös kaikkine käyttökuluineen ( sis. vesi, sähkö, netti, vakuutus ).
Härmän Kuntoutus Oy ja lääkärikeskus Härmämedi Oy tarjoavat yhteistyössä kerrostalon asukkaille palveluita, joiden myötä voidaan tukea kotona asumista. Kuntokeskuksen / kylpylän palveluita; yleislääkärit, sairaanhoito, laboratorio,fysioterapia, hieronta, kosmetologi, omavalmentaja, allasvoimistelu, uinti, kylpylä, kuntosali, sisärata, kuntopolku, hiihtolatu, laavu, golf, frisbee, askartelu, tanssit, ruokailut, juhlapalvelut. Asukkaat eivät ole kuitenkaan sitoutuneet mitenkään käyttämään em. palveluja.
Ei tupakointia eikä lemmikkejä, luottotiedot tarkistetaan. Vakuus sop. mukaan. ÄLÄ EPÄRÖI KYSYÄ LISÄÄ.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin