Asetarvikkeet
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (51)
Etelä-Savo
Pieksämäki, Pieksämäki Keskus | Kartta
Aseen laserkohdistin 22cal-50cal
  • Aseen laserkohdistin 22cal-50cal
  • Aseen laserkohdistin 22cal-50cal
  • Aseen laserkohdistin 22cal-50cal
  • Aseen laserkohdistin 22cal-50cal
  • Kartta
35 €

Aseen laserkohdistin 22cal-50cal

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 tammikuuta 00:15
Lisätiedot
Aseen laserkohdistin on todella loistava vekotin. Lähettää näkyvän lasersäteen kiinnitettynä piipun päähän.

Sisältää viisi eri säätöadapteria joilla saat portaattomasti kaikki 22-50 kaliberit. Valitset vain lähinnä piipun sisämittaa olevan adapterin ja hienosäädät adapterin päässä olevasta ruuvista. Työntömitta on oivallinen apuväline, koska voit säätää adapterin tarkalleen etukäteen juuri sopivaksi, jolloin laserin tarkkuus on oikein hyvä. Tämä laserkohdistin on paljon tarkempi kuin laserhylsy.

Kohdista tähtäimesi haluamasi tavalla. Kiikari-, punapiste- ja vaikka avotähtäinten kohdistamiseen. Tämä toimii ihan aikuisten oikeasti! Laser osoitin keskitetään aivan samalla tavalla kuin kiikaritähtäin, mutta paljon helpommin, niin silloin laser-säde on aina keskellä. Keskittämisen voi tehdä muutamassa minuutissa vaikka keittiön pöydällä. Keskittämiseen annan luonnollisesti ohjeet ja vinkit. Kun kohdistaminen on tehty huolellisesti, niin osut varmasti A4:een 100m päästä, riippuen tietysti mm. ballistiikasta.

Yli 100 metrin näkyvyys yöllä ja melkein 30 metrin näkyvyys päiväsaikaan. Aseen piippuun kiinnitettäviä kohdistimia on karkeasti kolmea eri tarkkuuta. Laserhylsyt, laserkohdistimet joissa on pitkä kara ja kollomaattorit. Kollimaattori on tarkin ja tämä ko. laserkohdistin on "keskikastia". Kohdistimien hinta myöskin nousee radikaalisti tarkkuuden myötä.

Huom. Ethän koskaan tähtää laserilla kohti silmiä tai ihmisiä. Tähtää aina turvalliseen suuntaan, myös tyhjällä aseella!

Säästät rahaa ja aikaa kun selviät vähemmillä kohdistuslaukauksilla! Kohdista aseesi vaikka kotona lämpimässä.

Hintaan sisältyy postimaksu kotimaan kamaralle!

Katso myös muut myytäväni asetarvikkeet.

Olen viikonloppuisin metsällä ja välillä viikollakin, joten paras yhteydenotto on sähköpostilla. Luen postit iltaisin.