43 300 €

Buster XL Q 2.0 Edition + Yamaha F115

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 maaliskuuta 19:25
Pituus: 6.05 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 2021 Runkomateriaali: Alumiini
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Perämoottori
Teho: 86 kW / 116 hv Tahtisuus: 4-tahti
Käyttövoima: Bensiini Riki: XL
Moottorin merkki: Muut Toimituskulut: 750 €
Lisätiedot
https://www.rantakone.com/XL

Vuosimallin 2021 Buster XL:n runko on suunniteltu kokonaan uusiksi ja vene on varhaisinta malliversiotaan peräti 70 senttiä pidempi. Sisätilat ovat aiempaa huomattavasti väljemmät, joka näkyy erityisesti takapenkin tuntuvasti parantuneina jalkatiloina. Aiempaa 30 senttiä leveämmän vesilinjan ansiosta lattiapinta on selvästi suurempi.

Buster XL:n ajo-ominaisuudet ovat tasapainoiset: runko on vakaa, mutta ajotuntuma kevyt ja täsmällinen. Vene reagoi herkästi kaasukahvan liikkeisiin. Harkittu ohjausergonomia varmistaa vaivattoman ajettavuuden. Kuljettajan miljöön keskeisiä osia ovat vakiovarusteisiin kuuluvan Buster Q -älynäytön selkeät kartat ja mittarit. Säädettävien offshore-istuinten sekä ergonomisten kyynär- ja jalkatukien ansiosta ajaminen on vakaata kovemmassakin kelissä.

Pieni kulutus matkanopeuksilla
Buster XL on suunniteltu seitsemälle hengelle ja sopiva moottoriteho on 80-115 hevosvoimaa. Taloudellisen runkomuodon ansiosta suurimmallakin koneteholla jäädään 0,7 litran kulutukseen merimailille mukavalla 19-23 solmun matkanopeudella.

Entistä selvästi suuremman, 160-litraisen tankin ansiosta toimintasäde on hyvä jopa huippunopeudella, sillä vielä 36 solmun vauhdissa kulutus pysyy 1,1 litrassa / mpk.

Uuden mallin uimatasot ulottuvat tasaisina moottorin molemmille puolille, joten liikkuminen ja kalastaminen sujuvat turvallisesti. Käytännöllinen yksityiskohta ovat kaikissa keleissä kuivana pysyvät säilytystilat pulpettien sisällä.

Alumiiniturkki, hydrauliohjaus ja Buster Q -älynäyttö karttoineen vakiovarusteena
Veneen perusvarustukseen kuuluu mm. huoleton alumiiniturkki, ruostumattomasta teräksestä valmistetut helat, hydrauliohjaus ja 10 tuuman Buster Q 2.0 -älynäyttö elektronisine karttoineen. Veneet myydään aina varustettuna Yamaha-perämoottoreilla ja mukana on turvallisuutta parantava Yamaha Y-COP -ajonestolaite.

GPS
Kaiteet
Karttaplotteri
Kaukohallintalaite
Kompassi
Kulkuvalot
Uimaportaat