CAN AM OUTLANDER MAX 650 XT T3B ABS - 80 km/h
  • CAN AM OUTLANDER MAX 650 XT T3B ABS - 80 km/h
  • Kartta
13 990 €

CAN AM OUTLANDER MAX 650 XT T3B ABS - 80 km/h

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 13:28
Lisätiedot
Vuodelle 2018 ABS-jarrut saanut XT päivittyi 2019 mallistoon uudella pirteällä värityksellä.

Uuden Outlander XT-mönkijän ohjaimissa otat haltuun hankalimmatkin maastot ja hauskimmat tiet. Uudistetun ja aiempaa leveämmän jousituksen ansiosta legendaarisen Rotax-moottorin teho pääsee todella oikeuksiinsa. Hinauskapasiteettia löytyy 750 kg:n verran.

ABS-jarruilla varustetulla Can-Amilla lain sallima huippunopeus Suomen tieliikenteessä on 80 km/h, oikea huippunopeus on täsmälleen sama kuin Rolls-Roycen teho, eli riittävä. ABS-jarrulliset rekisteröidään nopeudenrajoittimen puuttumisesta huolimatta traktoreiksi ja vakuutuksen hintaluokka on heti ilmaisesta seuraava.

Can-Am- ABS-jarruteknologian soveltuvuudesta todelliseen maastoajoon lisää http://www.4x4maailma.fi/can-am-renegade-x-x...

Markkinoiden johtava 59 hv:n Rotax 650 V2 -moottori. Rotax-moottorin jämäkän väännön ansiosta Outlander reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta.

Kaksipaikkaisessa Outlander MAX:issa matkustajallakin on hulppeat oltavat omalla mukavalla ja turvallisella istuimellaan.

Can-Am 2019-malliston luovutukset asiakkaille alkavat syyskuussa, ole nopea ja varmista omasi saatavuus ensimmäisten joukossa!

Vaihdossa meille käy mönkkäri, prätkä, vene, jetti, perämoottori, mopo, jne...

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUSKULUT +420e

WWW.SAIMAANKONEPISTE.FI