CAN AM OUTLANDER X xc 1000 T3B ABS 80 km/h
  • CAN AM OUTLANDER X xc 1000 T3B ABS 80 km/h
  • Kartta
15 990 €

CAN AM OUTLANDER X xc 1000 T3B ABS 80 km/h

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 13:28
Lisätiedot
Kauden kovin uutuus tonnisonnien luokkaan. Uudistettu ja aiempaa leveämpi jousitus, jossa on FOX Podium 1.5 RC2 -iskunvaimentimet. Kuoren alla sykkii 82 hv:n Rotax®-moottori. Uusi, älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa, tuo ajamiseen vakautta ja ennakoitavuutta.

FOX Podium 1.5 RC2 -iskunvaimentimet on tarkoitettu kuljettajille, joille kelpaa vain paras. Puristusvaimennuksen, paluuvaimennuksen ja esijännityksen säädöt tekevät alustasta uskomattoman tehokkaan. Nopeuden mukaan säätyvä vaimennus ja Teflon-pinnoitteiset laakerit ovat ominaisuuksia, jotka täyttävät vaativankin kuljettajan vaatimukset.

Outlander-mallistossa uudet, taivutetut tukivarret, aiempaa leveämpi raideväli ja uusi kallistuksenvakain edessä.

ABS-jarruilla varustetulla Can-Amilla lain sallima huippunopeus Suomen tieliikenteessä on 80 km/h, oikea huippunopeus on täsmälleen sama kuin Rolls-Roycen teho, eli riittävä. ABS-jarrulliset rekisteröidään nopeudenrajoittimen puuttumisesta huolimatta traktoreiksi ja vakuutuksen hintaluokka on heti ilmaisesta seuraava.

Can-Am- ABS-jarruteknologian soveltuvuudesta todelliseen maastoajoon lisää http://www.4x4maailma.fi/can-am-renegade-x-x...

Vaihdossa meille käy mönkkäri, prätkä, vene, jetti, perämoottori, mopo, auto jne...

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUSKULUT +420e

WWW.SAIMAANKONEPISTE.FI