veijo piispa
Etelä-Savo
Mikkeli, Tuppurala
495€ 550€

CLASSE´AUDIO CAP-80 integroitu vahvistin, upea

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 syyskuuta 18:04
Tarjolla järeää mekaanista toteutusta (nettopaino n.12 kg) ja erittäin suorituskykyistä äänellistä osaamista Made in Canada.
Kyseessä siis arvostetun valmistajan integroitu vahvistin, joita harvoin tarjolla, varsinkaan näin siistiä ja tähän hintaan.
Toisin kuin mallinumero antaisi oletttaa tämä laite tuottaa jatkuvaa tehoa 2*100 W/ 8 ohm ja 2*140 W/ 8 ohm, mutta tärkeintä on kuitenkin virtalähteen mitoitus niin, että laite tuottaa maksimi jännitettä +/- 40 V ja jatkuvaa virtaa 40 A. Nämä ovat arvoja, jotka kertovat sen, että hankalammatkaan kaiutinkuormat eivät tuota tälle "voimalaitokselle" minkäänlaisia vaikuksia. Myös kaikki muut tekniset arvot ovat kovaa luokkaa, oikeaoppisesti suuren ottoimpedanssin seurana on pieni antoimpedanssi ja häiriöetäisyys sekä särö kitettävää tasoa.
Laite on monipuolisesti varustettu liitäntöjen osalta, RCA-ottoja on riittävästi ja myös yksi balansoitu XLR-sisäänmeno löytyy samoin kuin esivahvistimen antoliitäntä (pre out) RCA:lla, joka mahdollistaa helpon linjatason subbarin kytkennän tai sitten siihen voi kytkeä päätevahvistimen, jos haluaa testata ns. "kaksois-vahvistusta" (bi amping). Täys-alumiininen, järeä kauko-ohjain hoitelee kaikki laitteen toiminnot virran kytkemisestä lähtien näytön himmennykseen/pois kytkemiseen saakka ja tietenkin volumen ja ohjelmalähteen valinnan ja muten..siis kaiken tarkittavan. Laitteen etulevyn "ikkuna" näyttää volumetason ja led-rivi sen mitä ohjelmalähdettä kuunnellaan. Volume-säätimestä vielä, se on toteutettu tarkalla askelvaimentimella, jolloin balanssi eli kanavatasapainovirhettä ei ole lainkaan.
Kaikkinensa todella pystyvä laite, ääni on tarkka, dynaaminen ja avoin, voimaa riittää soittamaan suuria elektrostaatteja tai epäherkkiä magnetostaatteja puhumattakaan ns. standardi-kotelokaiuttimista.
Laite on väriltään musta kuten kauko-ohjainkin ja kunnoltaan erittäin siisti. Näitä varsin harvoin myynnissä ja hintapyynnöt helposti parikin sataa enemmän. Tämä kohtuullinen: 495 euroa. Nopeimmalle!