Marja Neuvonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Etelä-Savo
Pieksämäki, Länsirinne
Cadillac limo
5 000€ 6 500€

Cadillac limo

4D LIMOUSINE BROUGHAM-DW 547-L/4700

Vuosimalli: 1990 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 240 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 19 kesäkuuta 19:12
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: JKJ-24
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Myytävänä Cadillac limousine -90. Auto on ollut liikenteessä muutaman kerran vuodessa, koska auto on luvanvaraisessa käytössä. Kysele Markulta 050 5237001 tai Marjalta 0500 404853. Hinta 5000,00 euroa. sis. Alv. Autosta uusia kuvia, joissa näkyy korjattavat kohdat. Auto ollut taksiliikenteessä ja viime vuosina vähän ajettu. Varmaan hinta-laatu-suhde ihan ok. Markku aina katsastanut limon, joten tietää autosta.
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 1990 Korimalli: Tila-auto
Katsastettu: 25.04.2017 Väri: Valkoinen
Vetotapa: Takaveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 5 730 cm³ Henkilömäärä: 7
Teho: 134 kW / 182 hv Pituus: 7 120 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 900 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 2 380 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista