Eläinsuoja 4 x 4 x 3,15m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 4 x 4 x 3,15m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 4 x 4 x 3,15m Ranch Farmer
  • Kartta
1 790 €

Eläinsuoja 4 x 4 x 3,15m Ranch Farmer

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 tammikuuta 14:59
Pinta-ala: 16 m²
Eläinsuoja 4 x 4 x 3,15 m Ranch Farmer

Kuvasta poiketen peite on tyylikkään harmaa!

Laadukas eläisuoja säätä, potkuja ja puremista kestävällä galvanoidulla putkirungolla toimii tuotanto- tai harrastuseläimesi tilapäisenä suojana, näyttelytilana tai ruokintapaikkana niin pihalla kuin pellollakin. Jämäkkä putkirunko on varustettu kahdella pariovella, joista eläimet on helppo ohjata sisään ja ulos. Suojan peitto on harmaata ja kestävää 900 g/m² PVC.tä ja peite kiinnitetään eläinsuojan runkoon mukana tulevilla köysillä sekä kiristysputkilla.

Suojapeiton taka- ja katto-osat ovat yhtenäiset ja suojan molemmissa sivuissa on koko suojan sivuosan pituinen verkko. Eläinsuojan etuosa jää avoimeksi, jolloin eläimet näkevät ulos aitauksestaan ja ilma vaihtuu tehokkaasti. Avoimen etuosan ja sivuverkkojen ansiosta eläinten touhuja ja vointia on helppo valvoa yhdellä silmäyksellä. Pressukatto suojaa eläimiätehokkaasti sateelta ja kesällä korkealta paahtavalta auringolta.

Eläinsuojan mukana tulevat maa-ankkurit rungon kiinnittämistä varten. Tarvittaessa pidempiaikaista ja lujempaa kiinnittämistä esimerkiksi maaperän pehmeyden takia, suositellaan suojalle betoniperustusta. Betonissa toimivia kiinnikkeitä ei tule eläinsuojan mukana, valmistaja suosittelee käyttämään laajenevia pultteja. Tutustu huolellesti asennusohjeisiin, joista saat tietoa toimitukseen sisältyvistä osista, oikeanlaisesta asennuspaikasta sekä suojan asentamisen vaiheista.

Eläinsuojan ominaisuudet:

Rungon koko 4 x 4 m
Korkeus 3,15 m
Galvanoitu putkirunko
Kaksi pariovea
Putken vahvuus Ø 60 mm, 1,8 mm
Peite harmaa 900 g/m² PVC
Sivuilla peitteessä verkot
Katto ja taka-osat yhtenäinen
Mukana maa-ankkurit
2 vuoden takuu
Ilmainen toimitus!

Käyttökohteet:

Lehmille, hevosille, lampaille...
Suojaksi laitumelle
Ruokintapaikaksi
Näyttelyaitaukseksi