Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer
  • Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer
  • Kartta
2 890 €

Eläinsuoja 6 x 6 x 3,7 m Ranch Farmer

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 helmikuuta 10:08
Lisätiedot
Eläinsuoja 4 x 4 x 3,7 m Ranch Farmer

Kuvista poiketen peite on tyylikkään harmaa!

Laadukas eläisuoja säätä, potkuja ja puremista kestävällä galvanoidulla putkirungolla toimii tuotanto- tai harrastuseläimesi tilapäisenä suojana, näyttelytilana tai ruokintapaikkana niin pihalla kuin pellollakin. Jämäkkä putkirunko on varustettu kahdella pariovella, joista eläimet on helppo ohjata sisään ja ulos. Suojan peitto on harmaata ja kestävää 900 g/m² PVC.tä ja peite kiinnitetään eläinsuojan runkoon mukana tulevilla köysillä sekä kiristysputkilla.

Suojapeiton taka- ja katto-osat ovat yhtenäiset ja suojan molemmissa sivuissa on koko suojan sivuosan pituinen verkko. Avoimen etuosan ja sivuverkkojen ansiosta eläinten touhuja ja vointia on helppo valvoa yhdellä silmäyksellä. Pressukatto suojaa eläimiä tehokkaasti sateelta ja kesällä korkealta paahtavalta auringolta.

Eläinsuojan mukana tulevat maa-ankkurit rungon kiinnittämistä varten. Tarvittaessa pidempiaikaista ja lujempaa kiinnittämistä esimerkiksi maaperän pehmeyden takia, suositellaan suojalle betoniperustusta. Betonissa toimivia kiinnikkeitä ei tule eläinsuojan mukana, valmistaja suosittelee käyttämään laajenevia pultteja.

HUOM: Eläinsuojan pressupeite ei kestä suurta lumikuormaa, joten se on tarvittaessa puhdistettava ohjeiden mukaan. Takuu ei kata lumikuorman aiheuttamia vahinkoja!

Eläinsuojan ominaisuudet:

Rungon koko 6 x 6 m
Korkeus 3,7 m
Galvanoitu putkirunko
Kaksi pariovea
Putken vahvuus Ø 60 mm, 1,8 mm
Peite harmaa 9 00 g/m² PVC
Sivuilla peitteessä verkot
Katto ja taka-osat yhtenäinen
Mukana maa-ankkurit
2 vuoden takuu
Ilmainen toimitus!

Käyttökohteet:

Lehmille, hevosille, lampaille...
Suojaksi laitumelle
Ruokintapaikaksi
Näyttelyaitaukseksi