A&J
Torin käyttäjä maaliskuusta 2019
Etelä-Savo
Mikkeli, Mikkeli Keskus
Kaikki kuvat

Haussa tilava ja toimiva koti Mikkelistä

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 20 tammikuuta 00:54
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Etelä-Savo Alue: Mikkeli Keskus
Kunta: Mikkeli Osoite: -
Lisätiedot
Etsimme siistikuntoista, tilavaa ja toimivaa kotia mukavalla sijainnilla Mikkelistä. Muuttamaan meidän pitäisi päästä viimeistään 1.3.2021. Toinen meistä muuttaa Mikkeliin jo aiemmin ja aloittaa työt 1.2. Asumuksena toimii helmikuun ajan kerrostalokaksio. Toinen taasen muuttaa vasta helmikuun lopussa Mikkeliin. Tämä johtuu nopeasta aikataulusta ja pitkään muuttomatkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Olemme rauhallinen ja huumorintajuinen aviopari. Minä olen 33-vuotias sairaanhoitaja ja 39-vuotiaalla puolisollani on oma yritys. Puolisoni työskentelee kotoa käsin. Meillä ei ole lapsia, mutta perheeseemme kuuluu kaksi pientä, alle 10 kilon painoista koiraa. Toinen koirista on seniori-ikäinen ja toinen on nuorempi. Molemmat ovat sisäsiistejä. Koirat ovat kuin isäntäväkensäkin: varsin rauhallisia ja kilttejä. Koirat eivät ole aiheuttaneet mitään tuhoja tai häiriötä aiemmissa asunnoissamme ja ovat sen verran pienikokoisia ja kevyitä ettei lattiatkaan pääse kynsistä (jotka myös pidetään lyhyinä) naarmuuntumaan. Koiramme eivät ole erityisen haukkuherkkiä ja ne ulkoilevat aina kytkettyinä.

Arvostamme rauhallista asuinympäristöä, joka sijaitsee mielellään luonnon lähellä. Emme halua asua aivan ydinkeskustassa, mutta kuitenkin kohtuullisen matkan päässä palveluista. Viihdymme paljon kotona, mutta ulkoilemme mielellämme, erityisesti metsäpolut ja pururadat lähistöllä innostavat. Me olemme raittiita emmekä tupakoi. Meiltä hoituu niin lumi- kuin puutarhatyötkin ja pidämme kotimme ja pihamme siistinä. Luottotiedot meillä on kunnossa ja ne voi halutessaan tarkastaa. Vuokrat ja muut laskut olemme aina maksaneet ajallaan. Tulomme ovat säännölliset.

Meille voi tarjota asuntoa myös Mikkelin lähialueelta, toiveena olisi että ajomatka työpaikalleni keskustan liepeille ei kuitenkaan kestäisi yli 30 min. Etsimme ensisijaisesti omakotitaloa tai paritaloa. Myös rivitaloasunnot huomioimme. Kerrostaloon emme muuta. Huoneita asunnossa tulisi olla vähintään 4. Isoa kolmiota voimme harkita mikäli pohjaratkaisu on meille toimiva. Neliöitä toiveissa on vähintään 85. Mielellään neliöitä kuitenkin saisi olla yli 90. Sauna ilahduttaisi meitä kovasti ja tilava sekä toimiva keittiö sitäkin enemmän. Kodinhoitohuone olisi mieluisa lisä myös.

Enimmäisvuokra riippuu pitkälti siitä, minkälainen asunto on tarjolla ja millaisia muita asumiskuluja vuokran lisäksi tulee. Emme mielellämme käyttäisi vuokraan yli 1100 euroa kuukaudessa, mutta neuvotteluvaraa kuitenkin on. Etsimme asuntoa nopealla aikataululla, joten jos sinulla on kriteerejämme vastaava asunto vailla luotettavia vuokralaisia, niin tarjoathan rohkeasti sitä meille!