KAUPPA
Matti Siitonen Myynti +358445480131
Mika Siitonen Toimitusjohtaja +358442617392
Kaisa Niemelä Myynti +358456190206
59 000 €

Hirsimökki Punkaharjulla isolla tontilla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 18:30
Kunto: Hyvä
Osoite: Särkilahdentie 1808 Huoneita: 2
Pinta-ala: 40 m²
Lisätiedot
Oletko aikonut hankkia huolettoman kesäpaikan rauhalliselta maaseudulta. Helposti päästävältä paikalta läheltä päällystettyä tietä. Paikan jonne voi mennä helposti vaikka keski talvella. Sopivan läheltä linkkimastoa että voit käyttää etätöihin. Naapurit sen verran kaukana etteivät Sinua häiritse, etkä Sinä naapureita. Vaikka kavereiden kanssa pitäisit pienet bileet. Haluat että mökissä on kuitenkin nykyajan mukavuudet.

Nyt tarjolla talviasuttava hirsimökki Punkaharjun Vuoriniemellä lähellä päällystettyä tietä. Iso avara tontti mukaan lukien pieni pelto. Pihassa kaivettu allas. Erillinen puulämmitteinen sauna pienellä makuukamarilla. Saunassaa on sähkövalot ja sinne tulee kylmä vesi saattokaapelilla myös talvella. Navettarakennus on halkovarastona.
Mökissä on tupakeittiö,leivinuuni, puuhella,jääkaappi/pakastin, sähköliesi, sisä WC suihku lattialämmityksellä, sähköpatteri lämmitys, kylmä/lämmin vesi, porakaivo,ilmalämpöpumppu, terassi ja yläkerrassa makuutila.

Lähellä on Vuoriniemen isot metsäalueet marjastukseen ja sienestykseen. Kalastajalle löytyypaljon metsälampia ahvenien tai haukien narraukseen.
Haarikon metsäalueita on esitetty luonnonpuistoksi. Yleiseen Saimaan venevalkamaan ja rantaan on 3 km.
Paikka sopii mainiosti luontoharrastajalle joka ei vaadi omaa rantaa. Iso piha-alue sopii mainiosti lemmikkien telmimispaikaksi.
Tule tutustumaan
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla