Jääkaira Mora Ice Power + Sähköväännin
  • Jääkaira Mora Ice Power + Sähköväännin
  • Kartta
699 €

Jääkaira Mora Ice Power + Sähköväännin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 14:32
Lisätiedot
Jääkaira Mora Ice Power 250 mm + Sähköväännin StrikeMaster Lithium 40V

Valmis aktiivisen pilkkijän paketti, jossa mukana Mora Ice Power Drill jääkaira sekä StrikeMaster sähköväännin. Tämän helpommaksi ei pilkkireissut voi enää tulla!

Mora Ice Power Drill Arctic Ez Cut jääkaira

Mora Ice Power Drill -jääkaira kestää kovaa käyttöä! Kairassa on vahva runkoputki, alapäästä tukitangolla vahvistettu kierre, hammastetut EZ Cut-teräpalat sekä keskiöpiikki, jonka ansiosta reikä on helppo porata myös teräsjäällä. Teräpalojen vaihto onnistuu tarvittaessa nopeasti jopa jäällä. Valmistettu Suomessa!

StrikeMaster Lithium 40V Sähköväännin

Talvikalastukseen suunniteltu, voimaa ja vääntöä uhkuva sähköväännin tekee pilkkireissuista vaivattomia. Tästä sähkövääntimestä ei teho lopu kesken! Aseta vain talvikäyttöön tarkoitettu Lithium 40V -akku paikalleen ja aloita kairaaminen.

Sähkövääntimessä on nykyaikainen hiiliharjaton sähkömoottori, ja kone on varustettu myös suunnanvaihdolla. Koneen ja kairan välissä on planeettavaihteisto (välitys 15.9-1). Kone saa käyttövoimansa 40V / 5Ah Li-ion-akusta, jonka alin käyttölämpötila on -25°C. Tätä kylmemmässä säässä kone sammuttaa automaattisesti itsensä akkua säästääkseen.

Mukana tulee akun latausasema, jolla 40V akku latautuu 2,5 tunnissa.

Testien mukaan StrikeMaster Lithium 40V sähköväännin tekee:

100 kpl 200 mm reikiä 40 cm jäähän (-18°C)
70 kpl 250 mm reikiä 40 cm jäähän (-18°C)

Ergonomiset kahvat, tappokytkin ja led-valot takaavat käyttömukavuuden sekä -turvallisuuden!