KAUPPA
Asetarvikkeet Koskinen

Kaupan kaikki ilmoitukset (49)

Ruispolku 4
76940 Nenonpelto
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys

Kahvipannu, titaania, kevyt ja kestävä
  • Kahvipannu, titaania, kevyt ja kestävä
  • Kahvipannu, titaania, kevyt ja kestävä
  • Kahvipannu, titaania, kevyt ja kestävä
70 €

Kahvipannu, titaania, kevyt ja kestävä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 22:42
Lisätiedot
Titaaninen pannu on kevyin vaihtoehto, kestävä ja helposti puhdistettava.

Painaa vain 196g ja 1.4L. Pannu kerää ja luovuttaa lämpöä erittäin tehokkaasti. 14cmx16.5cm. Titaaninen kahvipannu kestää vaikka norsun ja on samalla myös erittäin kevyt! Kahva, kannen otin ja sarana terästä. Täydellinen kaveri vuoristoseikkailuihin, vaellusretkelle jne. Titaaninen pannu on 45% kevyempi kuin alumiininen, koska materiaali paksuus on ohuempi, mutta siitä huolimatta huomattavasti kestävämpää.

Pannun pohjan reunoilla on lämmönsiirtimet, jotka auttavat levittämään lämpöä tasaisemmin pannun pohjaan. Lämmönsiirtimet keräävät ja hyödyntävät hukkaenergian eli lämmön, joka muuten jäisi käyttämättä ja samalla tekee pannusta myös energiatehokkaamman. Lämmönsiirtimien ansiosta kattila käyttää lämmön 35-40% tarkemmin! Non-stick-pinta on helppo pitää puhtaana.

Titaanin murtolujuus 280 N/mm2. Ainoa huono puoli on hinta, joka 30x alumiinia korkeampi. Siksi titaania käytetään yleensä vain lentokone-, avaruusteknologiassa ja lääketieteessä, myös ominaisuuksiensa puolesta. Nyt titaanipannuja on saatavana siviilikäyttöön, retkeilijöiden iloksi! Korroosio vapaa sekä hypoallerginen eli ei aiheuta yliherkkyyttä nikkelin ja sinkin tapaan. Sulamispiste +1600 celsiusta, eli vaikka tipahtaisi nuotioon, niin eipä titaani ihan heti sula eikä välitä liekeistä. Ei ole magneettinen, eikä häiritse kompassia. Konepestävä, jos kone on mukana.

Titaaninen kahvipannu on hieno omistaa, sillä näitä ei ihan joka jampalla tule vastaan! Anna pannu kaverille käteen, niin tulee varmasti ihmetyksiä keveydestä!

1,4L hinta 70e (ovh 239e)
0,8L, tasainen pohja 40e
Toimitusmaksu kotimaan kamaralle 9.90e
Ehdottomasti paras yhteys on sähköposti!

Asetarvikkeet Koskinen, Pieksämäki

Hakusanat: kahvipannu, titaani, titaaninen kahvipannu, retkipannu
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja