Poninen
Etelä-Savo
Mikkeli, Mikkeli Keskus | Kartta
Kiltti kirjava shetlanninponitamma
  • Kiltti kirjava shetlanninponitamma
  • Kiltti kirjava shetlanninponitamma
  • Kartta
1 350€ 1 500€

Kiltti kirjava shetlanninponitamma

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 12:39
Nyt vain nopeilla kaupoilla viikon ajan hinta 1350e!

Uutta, huolehtivaa ja rakastavaa kotia etsii 5-vuotias shettistamma. Perusluonteeltaan poni on kiltti ja aikuisten sekä lasten käsittelemä. On utelias pieni ponikaveri ja haluaa olla touhuissa mukana aina tarhan putsaustakin myöten :) On asunut pihatossa ja laiduntanut aiemmin. Ei ole kaviokuumetaustainen ja on kengätön. Vuolut sujuu hyvin ja seisoo myös nätisti harjattaessa eli lapsetkin voivat hoitaa.
Ponilla on ratsastettu säännöllisesti viikottain sekä kentällä että maastossa ja maastakäsin myös touhuiltu kaikkea. On myös hypätty (Re: 60cm). Ohjasajettu myöskin, kärryt eivät oman ajanpuutteen vuoksi ole vielä olleet perässä.
Poni on asunut pihatossa ja pärjää siellä hyvin. Langoissa kestää jos on hyvin rakennettu aitaus ja sähköt niin ei sieltä myöskään lähde. Asunut laumassa sekä pienemmässä porukassa ponien sekä hevosten kanssa.
Poni on Suomen rekisterissä (synt. 2012) ja väriltään kirjava (tobiano), säkä noin metri. Uusi koti haussa oman ajanpuutteen ja tulevan elämäntilanteen muutoksen takia . Lisätietoa, puhelinnumeron mistä ponia voi kysyä sekä lisää kuvia saa kysymällä :)