Kuolinpesiä, irtaimistoja ja muita tavaraeriä
  • Kuolinpesiä, irtaimistoja ja muita tavaraeriä

Kuolinpesiä, irtaimistoja ja muita tavaraeriä

Tyyppi: Ostetaan
Lisätiedot
EKOAARREKAUPPA OY OSTAA KUOLINPESIÄ, IRTAIMISTOJA & MUITA TAVARAERIÄ

Kuolinpesät ostamme ja tyhjennämme sovitussa aikataulussa, vastuullisesti ja ekologisesti. Hoidamme sovittaessa myös loppusiivouksen. Teemme ilmaisen arvioinnin, ja maksamme parhaan hinnan! Jos kuitenkaan irtaimiston arvo ei riitä kattamaan tyhjennyskustannuksia, laskutamme vain erotuksen.

Voit myös tarjota meille irtaimistoja tai muita tavaraeriä myytäväksi, joko pieniä tai suuria. Jos sinulla on itsellesi tarpeettomia tavaroita, alat harrastamaan konmaritusta, haluat muuton yhteydessä päästä joistakin ylimääräisiksi jääneistä tavaroista eroon tai vaikka vanhan varastotilan tyhjennettäväksi ja siivottavaksi, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

KUINKA KAIKKI OIKEIN TAPAHTUU?
Älä heitä mitään pois. Moni arvottomaksi luulemasi tavara voi olla paperirahan arvoinen
Soita 045-78735539/ Antti ja sovi ilmainen arviokäynti. Voit myös laittaa sähköpostia info@ekoaarrekauppa.fi tai jättää yhteydenottopyynnön verkkokauppamme kautta
Arviokäynti suoritetaan sovitussa ajankohdassa, kesto yleisimmin 15-60 min. riippuen kohteen koosta. Arvion kokonaisuudesta saat arviokäynnin yhteydessä
Tarjouksen mahdollinen hyväksyminen ja aikatauluista sopiminen. Jos tarjouksemme hylätään, mitään arviointimaksuja ei seuraa.
Mikäli irtaimiston arvo ei kata tyhjennys -yms. muita kustannuksia, laskutamme vain erotuksen. Huom. Harvoin on se tilanne ettei tavaroissa olisi mitään myyntiin kelpaavaa. Tyhjennyslaskun suuruuteen vaikuttaa kaatopaikka -ja muut kierrätysmaksut, kohteen sijainti sekä tavaramäärä kokonaisuutena. Mutta vaikka jäisitkin maksun puolelle - OLE HUOLETI, OLEMME KUITENKIN EDULLISIA.
Maksamme käteisellä ennen työn aloittamista, tai erikseen sovittaessa verkkopankkimaksuna tilillesi.
Tyhjennys suoritetaan ripeästi ja ekologisesti. Tavarat hävitämme tai kierrätämme vastuullisesti, aina mahdollisimman ekologisesti. Huolehdimme asianmukaisesti ja luottamuksellisesti tietosuojapapereista sekä muista henkilökohtaisista esineistä, esim. valokuvista jne. Huolehdimme henkilökohtaisten esineiden hävittämisestä niin etteivät ne päädy missään kohtaa myyntiin.
Yrityksemme toimii aina vastuullisesti. Meillä on vastuuvakuutus vahinkojen varalle, ja huolehdimme ajallaan myös kaikista muistakin velvoitteista. Toimimme hienovaraisesti ottamalla muut talon asukkaat huomioon. Maksamme irtaimiston myynnistä marginaaliveron 24%.
LISÄPALVELUMME:
Teemme sovittaessa myös loppusiivouksen. Käytämme siivouksessa vain ekologisia pesuaineita.
Teemme myös pieniä ja vähän isompiakin remontteja, mikäli asuntosi kaipaa uudistamista/ stailausta esim. myynnin edistämiseksi. Näitä ovat esim. tapetoinnit, maalaukset, lattialaminaatin uusinta, listoitukset ja kaikenlaiset kalusteremontit. Toimimme laskutusperiaatteella.
OSTAMME MYÖS MUITA, LÄHINNÄ WANHAN TAVARAN ERIÄ:
Ostamme myös jatkuvasti isompia wanhan tavaran eriä. Valtaosa toiminnastamme tapahtuu Mikkelissä/ lähikuntien alueella, mutta liikumme satunnaisesti myös muualla. Erityisen kiinnostuneita olemme mm. kotimaisesta taidelasista, Arabiasta ja muusta kotimaisesta keramiikasta, wanhoista vintage-sisustukseen sopivista pienesineistä. Vanhoista radioista ja muista stereolaitteista, kameroista, kelloista, antiikki-puhelimista, militariasta jne. Mitä erikoisempi ja harvinaisempi esineesi on - sen parempi. OLE ROHKEA ja TARJOA! Jos otat yhteyttä sähköpostitse, muista mainita paikkakunta missä tarjotut esineet sijaitsevat!

TOIMINTA-ALUEEMME:
Toimimme pääosin Itä-Suomessa, mutta satunnaisesti myös Keski-sekä Etelä-Suomen alueella

OTA YHTEYTTÄ: puhelimitse 045-78735539 / Antti tai sähköpostitse info@ekoaarrekauppa.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja