KAUPPA
Rock and Lake

Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

Taipaleentie 60
51460 Luusniemi | Kartta
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.rockandlake.com

1 180 €/vko

Laadukas vuokramökki Mikkelissä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 20 maaliskuuta 19:37
Nukkumapaikkoja: 6 Pinta-ala: 100 m²
Lisätiedot
Tästä hyvinvarusteltu vuokramökki talvi- tai kesälomaksi. Villa Haavikon sijainti on omassa rauhassa ja kalastustuksesta tykkäävälle myös erinomainen kohde. Mökin ympärillä paljon pikkuteitä lenkkeilystä ja pyöräilystä tykkääville. Opastetut uudet reitit löytyy Pieksämäen vedenjakajareitistöltä.

Villa Haavikko on 2015 valmistunut tasokas, kaksikerroksinen mökki jyrkän kallion kupeessa Kyyveden luoteisosassa. Mökki ja erillinen hirsinen rantasauna sijaitsevat Pitkälahden etelään avautuvalla rannalla, joten aurinko hellii tonttia koko päivän. Mökki sijaitsee omassa rauhassa puhtaan luonnon keskellä.

Mökissä on neljä makuuhuonetta, tupakeittiö, wc, suihku ja pieni sähkösauna. Jääkaappi, mikro, astianpesukone, pyykinpesukone ja pakastin kuuluvat varustukseen. Yläkerran kahdessa makuuhuoneessa on parisängyt. Alakerran pienemmistä makuuhuoneista toisessa on levitettävä sohvasänky ja toisessa 120 cm leveä sänky. Myös tuvan kulmasohva on levitettävissä kahden hengen vuoteeksi.

Mökin makuuhuoneissa ja tuvassa on termostaatein varustetut sähköpatterit. Kylpyhuoneessa ja eteisessä on lattialämmitys. Tuvan varaava takka-leivinuuni ja ilmalämpöpumppu takaavat mukavan pehmeän lämmön myös kovimmilla talvipakkasilla. Langaton nettiyhetys ja TV pitävät vieraat ajan tasalla maailman tapahtumista.

Isoon puulämmitteiseen rantasaunaan mahtuu kerralla isompikin joukko kylpemään ja saunatuvan kamiinassa on mukava paistaa makkarat saunomisen lomassa. Uimaan pääsee saunan terassilta laiturille johtavia puuportaita pitkin. Sähkölämmitys, jääkaappi ja vuoteeksi levitettävä puusohva tekevät saunatuvasta omaa rauhaa haluavalle oivan majoittumispaikan. Aitoon mökkimaailmaan kuuluva puusee eli huussi sijaitsee metsikössä saunan takana.

Aamukahvit ja iltateet voi juoda mökin kahdella seinustalla kulkevalla patiolla auringon kierron mukaan. Lue lisää sivuiltamme mökistä ja saatavista lisäpalveluista.