Kullervo
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Etelä-Savo
Mikkeli, Otava
Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids
  • Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids
  • Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids
  • Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids
  • Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids
57€ 60€

Laskettelumonot FIREFLY F50 Sport Comfort Jr/Kids

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 marraskuuta 21:12
Lisätiedot
tukevat, kestävät ja hyvin istuvat sekä lämpimät lasten laskettelumonot Firefly F50 Sport Comfort Jr/Kids kolmella kätevällä portaattomasti säädettävällä mikrosoljella ja irrotettavalla sisäkengällä, helppo mm. kuivattaa tarvittaessa alppivälineiden hoitosuosituksen mukaisesti. Uudet ja täysin käyttämättömät laadukkaat ja suorituskykyiset laskettelumonot turvalliseen lasketteluun, kokoa Mondo 220-225 (34,5), hieno väriyhdistelmä blue-black-yellow. Käännettävän ulkokengän pohjarakenne VCP auttaa oikean istuvuuden ja koon säätöjen löytämisessä sekä parantaa lasketteluturvallisuutta.

Mukava ja lämmin kenkä laatumateriaaleilla ja monipuolisilla säädöillä, mm. Comfort Liner ja Adjustable Control Plate tarjoaa mukavuuden ja istuvuuden. Jäykkyys eli flex lapsille sopiva 50 jolloin laskettelusuksien hallinta ja ohjaus sekä laskettelun suoritusvarmuus ja taitotaso kehittyvät helposti ja nopeasti. Mikro-säädettäviä solkia 3, jotka toimivat yhdessä kengän joustavan kaksoisrakenteen kanssa juniorien turvallisissa laskuissa. Kuljetus-, kuivatus- ja jalkaanlaittolenkit Carry Loop sisäkengissä. Kestävät kovaa käyttöä, mutta monoissa on mahdollisuus pohja- ja kantapalojen helppoon vaihtoon tarvittaessa, pohjissa on normipalat. Laskettelumonoissa Firefly F50 Sport Comfort Jr/Kids on standardikiinnitys laskettelusuksien siteisiin.

Tuplaoston takia toinen pari ylimääräisenä myynnissä, nh. 129 euroa/pari, kuitit ok. Miel. nouto, voidaan toimittaa kahdeksan euron lähetyskuluilla.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja