Juuso Kiljunen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Etelä-Savo
Puumala, Puumala Keskus | Kartta
-

Lomamökki saaresta Puumalan Lintusalosta

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 16 tammikuuta 20:57
Nukkumapaikkoja: 8 Pinta-ala: 150 m²
Lisätiedot
Jälleen tänä vuonna vuokralla ainutlaatuinen ja uniikki lomakohde Puumalasta. Mikäli haluat yksityisyyttä, rauhaa, tyylikkäästi, helposti ja mukavasti tämä kohde on juuri sinulle. Mökillä on kaikki herkut alkaen keittiön pienkodinkoneista, toki löytyy myös tv, astianpesukone sekä moottorisänky. Päämökistä nukkumapaikkoja löytyy 4, kaksi vuotta vanhasta aitasta löytyy leveä ja mukava parivuode ja saaren saunaniemestä pukuhuone joka tarjoaa nukkumapaikat kahdelle. Saunaniemessä on laituri johon pystyy kiinnittämään isommankin veneen, laiturin päässä normaalina veden korkeutena n. 1-1.5 metriä vettä. Päämökin rannasta löytyy lapsiystävällinen matala puhdas hiekkaranta, tämän laiturin päässä vettä on n. puoli metriä.
Mökki siis sijaitsee omassa saaressa, mutta ei hätää, soutumatka on lyhyt ja suojaisella paikalla vain n. 100 metriä. Mökiltä kirkonkylälle on n. 30km, autolla 30min ajomatka. Soutuvene toki kuuluu hintaan, halutessaan saa käyttöön perämoottorin lisämaksua vastaan.

PAKETILLE TULEE HINTAA 550e PER VIIKKO!

HUOMIOTHAN ARVOISA ASIAKAS
VUOKRAUSKÄYTÄNTÖ ON MUUTTUNUT, tästä lähtien vuokraus alkaa aina tammikuun puolessa välissä eikä tätä ennen pysty varaamaan viikkoja.
Jos olet ilmoittanut halusi ensikesän viikkoja kohtaan ole ystävällinen ja laita siitä viestiä uudestaan niin varaus on virallinen.

Älä sie epäröi vaa ota rohkeesti yhteyttä niin hoidetaan siulle kesän paras viikko!
Tavataanhan kesällä
terveisin vuokraisäntäsi:
Juuso Kiljunen
Puh: +358 45 142 3332
s.posti: kiljunen.juuso@gmail.com