Sanna
Torin käyttäjä toukokuusta 2019
Etelä-Savo
Kangasniemi, Tahkomäki
Rapiontie
Maalaistalo
  • Maalaistalo
  • Maalaistalo
  • Maalaistalo
  • Maalaistalo
  • Maalaistalo
  • Maalaistalo
50 000 €

Maalaistalo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 tammikuuta 18:54
Kunto: -
Lisätiedot
Myydään rauhallisella sijainnilla hirsirakenteinen, vuonna 1947 rakennettu maalaistalo piharakennuksineen vakituiseen asumiseen, vapaa-ajan asunnoksi tai vaikka sijoitusasunnoksi. Tontin pinta-ala 0,6020 ha. Kiinteistötunnus 213-410-33-42. Osuus yhteiseen vesialueeseen 213-410-876-2. Ei kiinnityksiä. Ei energiatodistusta. Oma kaivo. Kangasniemen kirkolle ja Pieksämäelle noin 35 km. Ruokomäentieltä kohteeseen 500 metriä, ei ohikulkua, sillä tontti sijaitsee päättyvän tien päässä.

Kiinteistöllä asuinrakennuksen lisäksi pihasauna, navetta + puimalarakennus, verstas (+ varastotilaa ja maakellari), auto/traktoritalli ja aitta/puuvaja. Asuinrakennuksessa alakerrassa tupa, makuuhuone, keittiö, wc ja sähkösauna. Asuinrakennukseen ei ole tehty peruskorjaavaa remonttia. Yläkerrassa 3 huonetta ja varastotilaa. Lisäksi päärakennuksessa kellari, missä vesipumppu. Tuvassa ilmalämpöpumppu ja keittiössä hella ja leivinuuni. Yläkerran yhdessä huoneessa tulisija. Kohde myydään irtaimistoineen; mm. ajettava ruohonleikkuri Husqvarna, vanhoja maatyökaluja sekä huonekaluja. Tontilla useita omena ja luumupuita sekä marjapensaita. Noin kolmasosa pinta-alasta on peltoa.

Yhteydenotot ja tiedustelut puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä arkisin klo 16 jälkeen ja muina aikoina sähköpostilla.
Ota yhteyttä niin sovitaan näytöstä!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla