veijo piispa
Torin käyttäjä heinäkuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (16)
Etelä-Savo
Mikkeli, Tuppurala
Kaikki kuvat
2 890€ 2 990€

Magneplanar 1.7i, uudet, avaamaton pakkaus, alut

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 elokuuta 12:54
Kunto: Uusi
Postita se pakettina

Jouluiset torilöydöt kulkevat edullisesti läpi Suomen.

Postita S-koon paketit tarjoushintaan 6 € (norm. 6,90)

Tarjous voimassa 1.-13.12. koodilla JOULU

Postita paketti »
Lisätiedot
Täysin uudet ja koskemattomat hienot planaari-kaiuttimet, joita on viilattu pieni pala kerrallaan (1.5-1.6-1.7.1.7i) parempaan, minulla näistä on olllut nuo kolmet ensimmmäistä ja nyt tulee torppaan sitten nuo 1.7i:t. Vaikka olen aika pitkälle "Martin Logan-miehiä" ja sellaiset tällä hetkelläkin omistan niin täytyy kyllä myöntää myös näiden Maggieiden kehitys. Pienin askelin koko ajan paremmpaan. Joskus sitä miettii voiko hyvää enää parantaa. Miksi sitten myyn? Johtuu puhtaasti siitä, että minulla on näitä kahdet (Ne toiset myyty!), molemmat mustalla kankaalla, sivujen ollessa näissä mitä myyn hienoa "silver" alumiinia.. Mielestäni todella nätti yhdistelmä.

Nämä saat todella sopivasti, hinta on 2890 euroa, ovh:oon ollessa: 3890 euroa eli rabattia (=alennusta) 1000 euroa (noin 30%), jolla voit hankkia näille esim.tosi hyvälaatuisen integroidun vahvistimen, joka mielellään tuuppaa reippaasti virtaa näihin, sillä siitä nämä tykkäävät.

Kun nämä ovat tosiaan avaamattomassa pakkauksessa en sitä ala kuvailemaan. Kun laittaa google-haun Magnepan MG 1.7i niin löytyy kuvia ja tarinaa yllin kyllin ja vaikka yleensä jokainen kehuu omiaan niin voin sanoa yli 40 vuoden kokemuksella, että kyllä näissä on jotain tehty todella oikein. Ja esim. oltuani kuin taivaassa kun eka kerran kuulin mallia 1.5 ja aika pitkään sellaiset omistinkin niin täytyy omistaa nuo itse, että huomaa kehittyksen, joka on yllättävän raju 1.5-1.7i, aivan kuin kahden eri valmistajan tuote. Suosittelen! Vaikka molemmat kaiuttimet on pakattu samaan laatikkoon, on laatikko niin painava ja mitoiltaan suuri, että nouto (tosi isolla farkulla tai pakulla) on ainoa toimitustapa. Kiitos!

PS: Magnepanien hinnoissa rajua nousu-painetta näistä nykyhinnoistakin, koska nyt 1:llä eurolla saat vain alle (!) 1:den dollarin, joka tarkoittaa, että taala on nyt todella kallis, joka tarkoittaa tietysti sitä, että "Jenkki -tuotteet" maksavat tosi paljon ja suunta ei ole muuttumassa näillä näkymin. Ei ole paljon aikaa siitä kun suhde oli: 1 euro= noin 1,3 dollaria.