Noco gb40 Genius Boost virtapankki sis. toimitus
  • Noco gb40 Genius Boost virtapankki sis. toimitus
  • Noco gb40 Genius Boost virtapankki sis. toimitus
109 €

Noco gb40 Genius Boost virtapankki sis. toimitus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 huhtikuuta 19:20
Lisätiedot
Hyvä lahjaidea puolisolle, lapselle tai miksei itsellekkin. Huippupeli vaikka kaikuluotaimen virtalähteeksi tai puhelimen lataukseen retkellä.


Myös lähetys onnistuu matkahuoltoon tai postiin ympäri Suomea! Nyt tarjoushintaan vain 109e + 4e toimitus. Voit tilata suoraan verkkokaupastamme www.elektropapu.fi.

Amerikkalainen Noco Genius Boost GB40 on ultra-kompakti ja helposti mukana pidettävä apukäynnistin autoille, veneille, moottoripyörille, mönkkäreille sekä kaikille pienkoneille. Laite on todella turvallinen ja helppokäyttöinen jokaisen käyttöön. Laitteessa on patentoitu kipinänestosuoja sekä automaattinen virrankatkaisu jos laite kytketään väärin.

Pienikokoinen ja tehokas laite pelastaa monesta hädästä. Laite on kooltaan vain 17 x 8,1 x 4,3 cm ja painoa on noin 1,1kg. Laitteella voit myös ladata kaikki USB pienlaitteet kätevästi ( 5V , 1,2A ). Virtapankki on varustettu kirkkaalla 100 lumenin LED valolla, jossa on seitsemän eri toimintoa mukaanlukien SOS ja hätävilkku.

Pakkaukseen kuuluu:

- GB40 Noco Genius Boost apukäynnistin

- USB liitäntäjohto (usb laitteiden lataukseen)

- 12V USB laturi (laitteen lataukseen)

- Tukevat akkukaapelit hauenleuoilla

- Käyttöohje

Tekniset tiedot:

-Lithium akku

-1000A käynnistysvirta / 7000 Joules3S (hetkellisesti)

-Toimintalämpötila -30°C to +50°C

- Koko 17 x 8,1 x 4,3 cm

-Paino 1.1kg

-Suunniteltu USA:ssa

-1 vuoden takuu

Tämä tuote todella toimii. Youtubesta löytyy paljon testivideoita kyseisestä laitteesta. Esimerkiksi tämä kannattaa katsoa https://www.youtube.com/watch?v=Rd6rtk46NAg

Tässä mm. käynnistetään Honda pakkaskelillä ilman omaa akkua pelkällä gb40 apukäynnistimellä https://www.youtube.com/watch?v=WYDwGe64Jn4