Thomas
Torin käyttäjä tammikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Etelä-Savo
Mikkeli, Otava | Kartta
Ovipumput habo dorma ts 68 vakiovarrella
  • Ovipumput habo dorma ts 68 vakiovarrella
  • Ovipumput habo dorma ts 68 vakiovarrella
  • Ovipumput habo dorma ts 68 vakiovarrella
  • Kartta
45€ 150€

Ovipumput habo dorma ts 68 vakiovarrella

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 heinäkuuta 10:26
Kolme uutta ja käyttämätöntä HABO DORMA ovipumppusarjaa myynnissä eli täydelliset tarpeet kolmeen oveen. HABO DORMA TS 68 PRO on todella laadukas, siro ja tyylikäs, pienikokoinen ja edullinen ovensuljin/-pumppu normaalikytkennällä ja vakiovarrella. Yksi ovensuljin paketti sisältää normaalin vetolaitteen ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet eli täydellisen ja helppo asenteisen paketin yhteen oveen. Myynnissä kolme uutta ja käyttämätöntä em. pakettia tehtaan avaamattomissa tuotepakkauksissa. Kuvissa myös avattu omaan asennukseen menevä ovipumppu tarvikkeineen.
Kyseessä on suosittu ovensuljinmalli uudis- ja saneerauskohteisiin, erityisesti OK-ja rivitalojen tarpeisiin. Pakkaus sisältää tarvittavat ruuvit ja selkeän asennusohjeen sekä asemointi- ja poraussapluunat. Kevyille ulko- ja välioville, joiden leveys on 850-1100 mm ja paino 40-60 kg. Säädettävä portaaton sulkeutumisvoima 2-3 EN ja jarrutusvoima eli jäykkyys, aukeamiskulma 105 - 180 astetta. Käsivarren pituuden säätö standardi karmisyvyyksiä varten. Ovilehtiasennukseen saranapuolella. Pumpun mitat: 54 x 220 mm.

Kaupan päälle Dorma Ovensulkimiin teräksiset mallikohtaiset taso- ja kulma-asennuslevyt kiinnityspultteineen, jotka mahdollistavat ko. Dorma TS 68 ovipumppujen monipuolisemman, varman ja helpon kiinnityksen moniin käyttökohteisiin. Asennuslevyjen arvo n. 45 euroa.

Ostettu Bauhausista, ovipumput maksaneet ilman asennuslevyjä 3 x 89 euroa/paketti eli yht. 267 euroa, kuitit ok. Yhden ovipumppusetin hinta 45 euroa, kolme pakettia yht. vain 125 euroa. Miel. nouto, voidaan toimittaa tarvittaessa viiden euron lähetyskuluilla.