veijo piispa
Etelä-Savo
Mikkeli, Tuppurala
690€ 780€

PRIMARE A-30.1 järeä ja tehokas integroitu vahv

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 joulukuuta 16:48
Ulkoisesti täysin virheettömässä kunnossa oleva järeä, valmistajan tehokkain integroitu vahvistin vm -2002 (huollettu äskettäin), mukana myös virheetön, tämän laitteen alkuperäinen C-20 kauko-ohjain.
Tämä 16-kiloinen järkäle on myös visuaalisesti näyttävä ja lujaa tekoa, musta voima puhuu.
Tehoiksi on ilmoitettu hyvinkin varovaisesti 2*100W/8 ohm ja 2*180W/4 ohm jatkuvaa tehoa, käytännössä tehon loppumisesta ei ole huolta hankalammallakaan kuormalla erinnomaisen virranantokyvyn (+/- 40 A) ansiosta.
Liittimiä on runsaasti, esim. balansoituja (XLR) sisäänmenoja löytyy kahdet, samoin kuin antoliitäntöjäkin, joiden lisäksi vielä 7*RCA ja Pre Out (esim. subbarille) löytyy myös RCA:na
Rakenne on aidosti tupla-mono, molemmille kanaville järeät rengas-sydän (toroidi)-muuntajat ja muutenkin rakenne on identtinen, vasen ja oikea kanava erotettu sisällä omikseen. Luonnollisesti irroitettava verkkojohto, laitteen alareunassa päävirtakytkin, etulevyn kierrettävällä kromi-nupilla voit valita stand by/operate (tai kaukosäätimellä). Laitteen muotokieli on jopa karu, mutta äärimmäisen tyylikäs (toki maku-asioita), etulevyyn on laitettu symmetrisesti vain tärkeimmät kytkimet. Volumesäädin on toteutettu sähköisesti, tarkalla askelvaimentimella, jolloin kanavatasapaino (balanssi)-virhettä ei ole käytännössä lainkaan.
Hieno ja vakuuttava laite Made in Sweden (ei siis China kuten nyky-Primaretkin, ikävä kyllä, jo ovat).
Laitteessa on pieni "ominaisuus", joka ei haittaa normaalikuuntelua lainkaan ja itsellänikin esiintyy vain yhdessä huoneessa (jossa paljon laitteita) ajoittain ja vain kuuntelun alussa, ei koskaan kesken kuuntelun. Tämän takia kuitenkin hintapyyntöni kuitenkin näin alhainen eli hintaan: 690 euroa pääset tämän kovan raudan uudeksi omistajaksi. (Näillä huolletuillahan pyydetään järjestään luokkaa 1200-1300 euroa ja harvoin tarjolla) ja uusi vastaava maksaa tänä päivänä yli 3000 euroa. Ei alkuper.pakkausta, siis vain nouto. Ja nopein toki tämän nappaa.Halpa! Kiitokset!