RVS D4 dieselmoottorin käsittely / kunnostus
  • RVS D4 dieselmoottorin käsittely / kunnostus
50€ 55€

RVS D4 dieselmoottorin käsittely / kunnostus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 helmikuuta 20:19
Lisätiedot
Tämä D4 dieselmoottorin käsittely max. 4 litraisiin diesel moottoreihin 50e noudettuna tai 58e toimitettuna. www.ppmarket.fi

RVS on uudenajan teknologia, jolla voidaan muodostaa tribokeraamista pintamateriaalia kitkan vaikutuksen alaisille metallipinnoille laitteen ollessa normaalissa käytössä. RVS:llä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia: se suojaa pintoja ja laitteita kulumiselta.

RVS teknologialla on kyky kunnostaa liukupintoja hyvässä tapauksessa jopa niiden alkuperäiseen muotoon ja toleransseihin. Uusi pintarakenne syntyy autoreaktiivisesti ilman, että kunnostettavaa laitetta tarvitsisi purkaa. Käytännössä se tarkoittaa, että kunnostus ei aiheuta seisakkia ja tuotannonmenetystä.

Teknologian ydin on sen kyvyssä tunnistaa kuluneita ja vioittuneita kohtia paikallistamalla kitkan aikaansaama lämpöenergianlähde (lämpö) ja sen jälkeen muokata näitä pintoja. Prosessi lakkaa automaattisesti, kun haluttu tulos on saavutettu.

Synnytetyn rakenteen paksuus riippuu kulumisasteesta ja käytön aikana pintaan vaikuttavasta paineesta. Mitä enemmän käsiteltävä kohde on kulunut, sitä enemmän sen sisällä on iskuja ja sitä kautta enemmän energiaa käytettävissä kunnostusreaktioon.

Laitteen jokaisen kitkapintaparin välinen välys optimoituu niin hyvin, että samaan tasoon on vaikea päästä nykyisillä työstömenetelmillä. Kaikki tämä tapahtuu ilman seisokkeja, kalliita varaosia sekä logistiikka- ja käsittelykuluja, eikä osia tarvitse lähettää mihinkään kunnostettaviksi. Tuloksena on luotettava laite pitkäksi aikaa.

Tuoteseloste kopioitu rvs.fi sivulta josta löytyy tuotteesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia.