KAUPPA
RVS G4 bensiinimoottorin käsittely / kunnostus
  • RVS G4 bensiinimoottorin käsittely / kunnostus
38 €

RVS G4 bensiinimoottorin käsittely / kunnostus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 helmikuuta 20:23
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tämä G4 bensiinimoottorin käsittely max. 4 litraisiin bensiinimoottoreihin 38e + toimituskulut www.ppmarket.fi

RVS on uudenajan teknologia, jolla voidaan muodostaa tribokeraamista pintamateriaalia kitkan vaikutuksen alaisille metallipinnoille laitteen ollessa normaalissa käytössä. RVS:llä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia: se suojaa pintoja ja laitteita kulumiselta.

RVS teknologialla on kyky kunnostaa liukupintoja hyvässä tapauksessa jopa niiden alkuperäiseen muotoon ja toleransseihin. Uusi pintarakenne syntyy autoreaktiivisesti ilman, että kunnostettavaa laitetta tarvitsisi purkaa. Käytännössä se tarkoittaa, että kunnostus ei aiheuta seisakkia ja tuotannonmenetystä.

Teknologian ydin on sen kyvyssä tunnistaa kuluneita ja vioittuneita kohtia paikallistamalla kitkan aikaansaama lämpöenergianlähde (lämpö) ja sen jälkeen muokata näitä pintoja. Prosessi lakkaa automaattisesti, kun haluttu tulos on saavutettu.

Synnytetyn rakenteen paksuus riippuu kulumisasteesta ja käytön aikana pintaan vaikuttavasta paineesta. Mitä enemmän käsiteltävä kohde on kulunut, sitä enemmän sen sisällä on iskuja ja sitä kautta enemmän energiaa käytettävissä kunnostusreaktioon.

Laitteen jokaisen kitkapintaparin välinen välys optimoituu niin hyvin, että samaan tasoon on vaikea päästä nykyisillä työstömenetelmillä. Kaikki tämä tapahtuu ilman seisokkeja, kalliita varaosia sekä logistiikka- ja käsittelykuluja, eikä osia tarvitse lähettää mihinkään kunnostettaviksi. Tuloksena on luotettava laite pitkäksi aikaa.

Tuoteseloste kopioitu rvs.fi sivulta josta löytyy tuotteesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Tämä riittää 4 litran öljytilavuuden omaaviin moottoreihin.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla