Jukka Koskinen
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Etelä-Savo
Pieksämäki, Nenonpelto
8 900€ 12 000€

Retkivene, kone ja telitraileri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 heinäkuuta 16:04
Kunto: Erinomainen
Pituus: 6.33 metriä - 20,8 jalkaa Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 2007 Runkomateriaali: Puu
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Perämoottori
Teho: 37 kW / 50 hv Tahtisuus: 4-tahti
Käyttövoima: Bensiini Riki: Pitkä
Moottorin merkki: Evinrude
Lisätiedot
Myydään kesän riemuihin hyvä retkivene paketti, jossa hinta-laatusuhde kohdallaan. Vene lisälaitteineen, kone ja telitraileri. Luovutaan veneestä vähäisen käytön ja invalidisoitumisen vuoksi.

Valmis paketti kesän iloisiin retkeilyihin kaikilla tarpeellisilla varusteilla. Kotimainen retkivene valmistunut 2007. Moottori 50hv 4t Evinrude, jolla ajettu ainoastaan 328 tuntia, eikä venettä ole käytetty sen enempääkään. Moottorin perusteellinen huolto valtuutetussa liikkeessä syksyllä 2020. Vene ja kone moitteettomassa kunnossa. Dokumentit huollosta on. Henkilöautolla vedettävä, rekisteröity jarrullinen telitraileri iskunvaimentimilla ja lehtijousilla kuuluu kauppaan.

Kaikki kaiteet ja törmäyslista rosterista umpiputkea. Kansi ja katto kestää vaikka useamman ihmisen tanssahdella. Makuupaikat uusilla patjoilla kahdelle aikuiselle + lapselle, joita pystyy lisäämään kahdella avotilaan. Ulkona sivupenkit ja kiinteä klaffipöytä. Sisällä kolme penkkiä, pöytä sekä ruuanvalmistuspöytä kaksi liekkisellä kaasuhellalla ja jääkaappi pakastinlokerolla. Kaappitilaa ja vetolaatikko keittokulmauksessa. Lukittavat kattoluukku ja liukuovi. Ulkovalo avotilaan, jossa myös ajokuomu vetoketjuilla ja ikkunalla, jonka voi laskea alas tai ottaa pois. Ajokuomu kyllästettyä merikangasta, joka ei ole maailman kaunein, mutta on ehjä ja tiivis. Kapteenin paikalta todella hyvät ja laajat näkymät, sillä veneen äärilaidat eivät jää pimentoon. Tätä venettä on helppo hallita aloittelevan merikarhunkin.

Kone kuin uusi, eikä varmasti ole ikinä kolhittu kiville, niin kuin ei venettäkään! Alkuperäisessä potkurissa, eikä evässä ei ole naarmuakaan. Vaikka kone on ollut todella vähällä käytöllä, niin öljyt on vaihdettu ja muutenkin huollettu vuosittain - orjallisesti joka syksy. Tämä Evinrude on ketjukone, joten ei ole nokkahinnan ongelmia. Moottorissa hydraulinen trimmi ja Power-tilt. Tupla akut. Aurinkopaneeli lataussäätimellä. Akut ovat olleet aina talvet ylläpitolaturissa. Lowrance X52 kaikuluotain, kompassi ja tuulilasinpyyhin. Makuutilassa koneellinen ilmanvaihto. Patjat ja penkkien kankaat uusittu venekankaalla ammattilaisen toimesta 2021. Irrotettavat uudet matot kaikissa lattioissa. Kaikkien penkkien alla säilytystilaa, jota löytyy myös sisälattian alta ja myös kaappitilaa vetolaatikolla. Valomastossa äärivalo ja rantautumisvalo, sekä sivuilla kulkuvalot. Perälaudassa teleskooppiset uimaportaat. Retkiveneen vesipohja merivaneria. Veneen vesipohja on maalattu, sillä ainoalla oikealla puuveneen kyllästemaalilla, eli Uula Roslagin mahongilla. Kaikki ulko- ja sisäpinnat maalattu Hempelin venemaaleilla talvella 2021. Ulkopohja ei kaipaa puuveneen vuosittaista rapsuttelua, koska se ainoa oikea kyllästemaali. Vene säilytetty talvet hallissa ja akut ylläpitolaturissa.

Veneen tarkoitettu materiaaleiltaan merikäyttöön, vaikka käytetty ainoastaan sisävesillä ja sielläkin jäänyt hävettävän vähälle käytölle. Puoliliukuvan rungon alla 4mm kölirauta koko pituudella.
Retkivenettä pidetty kuin kukkaa kämmenellä, huollettu aina orjallisesti ja erittäin huolellisesti!

Pituus 6.33m, leveys 2.33m ja korkeus 2.25m + valomasto 70cm. Seisomakorkeus ohjaamossa. Vene painaa koneineen arviolta reilun tonnin. Trailerissa sähköinen vinssi. Varustus: Sammutin, 2x liivit, mela. Myös pilssipumppu, jota ei ole ikinä tarvinnut käyttää. Veneen sisäpuoli ei ole ikinä kastunut!

Edellinen, eli alkuperäinen omistaja oli todella tarkka mies, todellinen Milli-Ville. Runko ja vesipohja on teetetty veistämöllä ja toisen veneenveistäjän kanssa tehty kansirakenteet.

Trailerin arvo 4.500e, koneen 3.500e ja veneen 7.000e, vaikka en näitä erikseen myy, vaan esimerkkinä hinnoista. Koko setti vain 8.900e