Harri
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Etelä-Savo
Savonlinna, Kerimäki Keskus
Einontie 1 as 2 | Kartta
Rivitalo kolmio 75 neliötä Kerimäellä
129 000€ 135 000€

Rivitalo kolmio 75 neliötä Kerimäellä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 lokakuuta 17:47
Pinta-ala: 75 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Rivitalo Rakennusvuosi: 2008
Maakunta: Etelä-Savo Alue: Kerimäki Keskus
Kunta: Savonlinna Osoite: Einontie 1 as 2
Elikkä myyntiin tulossa kotisi lkv:n kautta uutta vastaava rivitalo kolmio kerimäellä. Talo rakennettu 2008 ja sijaitsee Puruveden ja hyvien palveluiden ääressä mm. terveyskeskus, kauppa, kirjasto, koulut jne. kaikki n.kilometrin säteellä kohteesta.

autokatospaikka myydään erikseen.

Asunto pintarempattu keväällä 2017 ja päivitetty tyylikkäillä materiaaleilla ja samalla asuntoon asennettu mitsubishin ilmalämpöpumppu lisäämään asumismukavuutta kesäkuumilla.

Takapihan terassi lasitettu joten kesäkokkailut ja illanistujaiset onnistuu huonollakin säällä. takapihalla hyvät tilat vihersormille harrastaa istutuksia jne.

Talossa yhtiövastike vain 180/kk se sisältää lämmityskulut jne. asunnoissa lämmöntalteenotto joka takaa edullisen asumisen. lämmitys toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä joka mahdollistaa miellyttävän lämpimän kokemuksen oleilla vaikka paljainjaloin kovilla pakkasilla.

Taloyhtiö kostuu kolmesta osakkeesta ja naapurusto on avuliasta ja ystävällistä. Taloyhtiössä asuu vanhempaa väkeä eli todella rauhallinen asuntoyhtiö kyseessä.

Taloyhtiöön ei ole tulossa mitään isoja korjauksia tulevaisuudessa eli huoletonta asumista tiedossa.

tässä tutustumisen arvoinen kohde sinulle kuka et välitä omakotitalo asumisesta, mutta kerrostalokaan ei ole sinun juttu.

halutessa osakkeen mukaan kuuluu katettu autokatos niin talvellakin on miellyttävä lähteä liikkeelle ilman lumien puhdistelua. auton saat lämmitykseen asunnosta painamalla katkaisinta niin aina voit astua lämpimään autoon pakkasilla.

Jos yhtään mielenkiinto heräsi niin sovi esittelyaika Elina Paunirannan tai Reijo Rautiaisen kanssa ja mene, ihastu ja totea kohteen esittelytekstit todeksi.

Elinan puhelinnumero 0400 551227
Reijon puh. 0400 551 641

Kohde on myös mahdollista vuokrata etenkin sellaiselle kuka voisi olla halukas sen myöhemmin ostamaan. Vuokranmaksusta voidaa osaa hyvittää sit myyntihinnasta pois