veijo piispa
Torin käyttäjä heinäkuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (16)
Etelä-Savo
Mikkeli, Tuppurala
Kaikki kuvat

Rolex-laatikko/laatikoita, Huom: VAROITUS

Tyyppi: Kellot ja korut, Ostetaan Ilmoitus jätetty: 10 kesäkuuta 15:50
Lisätiedot
Ostaisin ehjän ja siistin Rolex Datejust-kellolle tarkoitetun laatikon kokonaisuudessaan sisältäen: vihreän nahkalaatikon sisäosan pehmikkeineen (vihreä pohja tai vaalean ruskeat tyyny ja "säämiskät"), lisäksi olisi hyvä olla päällimmäinen pahvi "hiha", mieluiten 80-luvun Datejustille, mutta toki 90-luku tai uudempikin käy. Tärkeintä on, että on aito ja juuri kyseiselle kellomallille tarkoitettu. Isoa plussaa Datejust-vihkosista ym. "oheis-sälästä", kaikesta mikä on uutenakin mukana pakkauksessa ollut. Itse kelloa en tarvitse ellei jokin speciaali-hyvä yksilö satu olemaan kaupan samalla tosi edullisesti.
Hyvästä pakkauksesta asiallinen hinta. Mutta tarjoa vain varmasti ehjää ja siistikuntoista settiä, huonokuntoisella en tee mitään ja mieluiten haluan nähdä tuotteen ennen kaupantekoa, Tarjoa rohkeasti!
Kiitokset!
PS: Voi olla muullekin Rolex-mallille, esim. 2000-luvun Oyster Perpetual laatikko käy hyvin.

Kun otat yhteyttä laita mukaan vähintään puh.numerosi!

VAROITUS: Riku Suonpää-niminen henkilö (tai ainakin tällä nimellä esiintyvä) HUIJARI varasti minulta 100 euroa olemattomalla "Rolex-laatikollaan"-raha kyllä kelpasi, mutta mistään laatikosta ei tietoakaan. Olen tehnyt asiasta ilmoitukset: Tori.fi (lupasivat ryhtyä toimenpiteisiin), samoin kuin poliisi ja Kellofoorumin moderaattori. Siis jos "Riku" lähestyy Teitä missään! arvokelloihin liittyvässä, jättäkää väliin. Minä menetin vain satasen, mutta miten paljon tämä roisto on näitä "satasia" jo ehtinyt kerätä. Erittäin kohteliaasti, jopa lipevästi esiintyy. Uskon, että minä en enää sitä satastani näe, mutta olkaa te viisaampia. Kiitos.