Hanna
Torin käyttäjä elokuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (28)
Etelä-Savo
Kangasniemi, Kangasniemi Keskus
Suvisavotta
  • Suvisavotta
  • Suvisavotta
7€ 10€

Suvisavotta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 lokakuuta 12:08
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
'Suvisavotta' kertoo ajasta, jolloin kansakunnan kohtalo oli huteralla vaakalaudalla, mutta ihmisten usko huomiseen ei pettänyt. Salakan teos on nuoren tukkilaisen kasvukertomus, mutta samalla se on rakkaustarina, joka hehkuu ajoittain ppkahduttavaa intohimoa. 'Suvisavotta' kertoo myös tukkilaisten arjesta. Sen työnkuvaukset ovat yhtä tarkkaa ja tinkimätöntä jälkeä kuin suomalaisen miehen uurastus konsanaan. Kirjailija on tehnyt päivätyönsä suomalaismetsissä. Hänelle synnyinmaa rantoineen ja metsineen on rakas ja tuttu salokorpia ja erämaajärviä myöten. Luonto, rakkaus ja ainainen aherrus ovatkin 'Suvisavotan' kantavat teemat. Niiden varaan myös ihmiselo ohikiitävine juhlahetkineen asettuu.

Kirjailija: Esko Salakka

Kunto: Muuten todella hyväkuntoinen, mutta kirjan alusta on repäisty irti omistuskirjoitus-sivu.

Painettu: v. 2005

Kustantaja: Suomen Uittoperinneyhdistys ry

Sivumäärä: 336

Nouto Kangasniemestä tai postitus, jolloin ostaja maksaa postimaksun ja pakkaustarvikemaksun. Liikun harvakseltaan Mikkelissä, jonne voin tuoda tuotteen jos saadaan aikataulut sopimaan yksiin.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja