KAUPPA
Rock and Lake

Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Taipaleentie 60
51460 Luusniemi | Kartta
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.rockandlake.com

782 €/vko

Tasokas vuokramökki Puulaveden rannalla

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 15 helmikuuta 14:20
Nukkumapaikkoja: 8 Pinta-ala: 110 m²
Lisätiedot
Kangasniemellä sijaitseva Salmensuu -vuokrakohde koostuu päämökistä ja puulämmitteisestä rantasaunasta takkatupineen. Loiva rinnetontti sijaitsee nimensä mukaisesti salmen suulla josta avautuu yksi Puulaveden selistä.

Salmensuu -mökki on omiaan lomailuun niin perheen kesken kuin ystäväporukassakin. Päämökissä on kolme makuuhuonetta joista yksi on yläkerrassa. Yläkerran makuuhuoneessa on 120 cm leveä sänky. Yläkerran aulassa on kolme erillistä sänkyä ja ovi parvekkeelle josta avautuu hienot näkymät järvelle. Alakerran makuuhuoneissa toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä.

Keittiö yhdistyy ruokailutila-olohuoneeseen. Tämä avara tilaratkaisu mahdollistaa jouhevan yhdessäolon myös ruoanlaiton lomassa. Päämökissä on myös hyvin varusteltu kylpyhuone, wc ja sähkösauna. Perinteinen puulämmitteinen sauna löytyy erillisestä rantasauna rakennuksesta.

Ranta on loivasti syvenevä, kovapohjainen ja lapsiystävällinen. Laiturin päässä on jo yli metri vettä. Uimapaikan vieressä on grillipaikka. Sekä pihassa että rannalla saa olla omassa rauhassa.

Mökin läheltä löytyy myös veneluiska ja Puulan veneilyreitti on mökistä 500m päässä.

Talvella löytyy perinteisen tyylin hiihtoladut läheltä mökkiä.

Katso lisää linkistä.