Asetarvikkeet
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (48)
Etelä-Savo
Pieksämäki, Pieksämäki Keskus
Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
  • Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste
440 €

Vector Forester 1-5x24 ajojahti, punapiste

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 tammikuuta 19:26
Lisätiedot
Pyyntivehkeet kuntoon! Tällä osuu helposti!

VECTOR FORESTER kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

Kirkaslinssinen ajojahtikiikari 1-5x24, 30mm rungolla. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko punaisella pisteellä on etsattu linssiin2. tasolla (SFP). Ristikko ei kasva, vaikka suurennosta kasvattaa, 11 portainen valaistuksen säätö. Löydät jokaiseen valaistukseen sopivan värin ja sävyn. Säädöt kestävät varmasti liikkumatta kovemmankin rekyylin, eli mikään pilipali kiikari. Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2 - +2. Runko mattapintainen 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia. Linssien lukumäärä huimat 12 kpl. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä ja se myöskin näkyy. Paralaksiton, eli nopeampi ampumatilanteessa. Hinta 500e

JOS VALIKOIMASTANI LÖYTYY SOPIVAT JALAT (ihan mitkä tahansa valikoimassani olevista), Anodisoidut Duralumiiniset JALAT MUKAAN ILMAISEKSI! Huomaa, että jalkoja löytyy AINOASTAAN KISKOIHIN: 11mm, 20mm, 21mm, 22mm, Picantinny ja Weaver! Jos sinulla on Tikka (17mm) tai Sako (lohenpyrstö), niin minulta löytyy edullisesti muunnospalat, jolla kisko muuttuu Weaver-kiskoksi ja SAAT JALAT FOR FREE!

Kiikari on oikeasti loistavan hyvä hankinta ja hintakin on enemmän kuin kohdallaan! ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Olen virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupoissa liikkuu tosi paljon kiikareista kopioita, varo niitä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viraliselta jälleenmyyjältä!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja