KAUPPA
Asetarvikkeet Koskinen

Kaupan kaikki ilmoitukset (20)

Ruispolku 4
76940 Nenonpelto
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys

Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
  • Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste
480 €

Vector Forester 3-15X50 kiikaritähtäin, punapiste

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 toukokuuta 13:04
Aseen sarjanumero: -
Lisätiedot
VECTOR FORESTER 3-15x50 SFP kiikari erittäin hyvillä linsseillä, edulliseen hintaan ja saat Picantinny/Weaver jalat kylkiäisenä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki.

Oikein hyvä kuva ja valovoimainen kiikaritähtäin keskipitkille ja pitkille matkoille. 3-15X50 punainen 11 portainen valaistu punainen piste. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP). Ristikko kaiverrettu linssiin, VFD-2. Malli testattu 375H&H. Kestää taatusti liikkumatta kovemmankin rekyylin! 1/4 moa säädöt ja 30mm runko. Korkeus- ja sivuttaissäätö 60MOA. Linsseissä on heijastuksia estävä monipäälystepinnoite joka myös suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Runko on yksiosainen ja 6061-T6 lentokonealumiinia, 575g ja 385mm pitkä. Kiinteä paralaksi, eli nopeampi ampua. Okulaarin näönkorjaus -3 - +2. Vector käyttää vain laadukkaita linssejä.

Kiikarissa on liioittelematta TODELLA KIRKAS KUVA!!! Optimallinen 25-800m matkoille. Näkökentta 100 metrissä 2,2m-18m. Kuusen käpy näkyy 300m päästä ja tämä on tosi! Näkymä on koko alaltaan yhtä terävä, vaikka samassa kuvassa on kohteet 10m, 50m ja 300m päässä. Tämä ominaisuus tuttu yleensä VAIN YLI 1500e KIIKAREISSA!!! Kiikarilla on 5 vuoden takuu. Takuutodistus ja takuuehdot toimitetaan ostajalle. Hinta 600e. Nyt 480e!

Jos valikoimastamme löytyy sopivat Picantinny/Weaver kiskoon jalat, niin saat ne kylkiäisenä ilmaiseksi mukaan.

Vector Optics on USA:an rekisteröity kiikarimerkki, vaikka kiikarin valmistus on ulkoistettu Kiinaan. Työ siellä yksinkertaisesti on vaan niin paljon edullisempaa, kuin länsimaissa. Jos kiikari olisi kasattu länsimaissa, niin hinta voisi helposti olla yli kaksinkertainen. Kiikarin kasaamiseen menee paljon aikaa. Kyllähän siellä osataan myös kunnon laatua tehdä, kuten vaikka sairaalatarvikkeet ja -koneet sekä niiden elektroniikka.

Asetarvikkeet Koskinen on virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Meiltä ostetuille kiikareille myönnetään viiden vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan ja kansainvälisissä verkkokaupoissa myydään todella paljon kiikareista kopioita, varo niitä. Kopioissa linssit saattavat olla muovia tai puristelasia ja typpeäkään ei ole, etkä takuutodistusta saa. Aidossa kiikarissa linssit ovat aina hiottua optista lasia. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!

Paras yhteys on sähköposti, koska meillä on niin paljon asennustöitä, että emme ehdi aina vastata puhelimeen! Myynti avoinna arkisin klo 10-20. Viikonloppuisin satunnaisesti, koska silloin metsästämme.

Asetarvikkeet Koskinen tmi, Pieksämäki