Asetarvikkeet
Torin käyttäjä maaliskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (46)
Etelä-Savo
Pieksämäki, Pieksämäki Keskus
Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
  • Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ
440 €

Vector Grimlock 1-6x24 LAAJA NÄKÖKENTTÄ

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 19:25
Lisätiedot
Olisiko aika vaihtaa kiikaria? Kunnon kiikari helpottaa hyvää riistalaukausta!

Laajan skaalan VECTOR GRIMLOCK kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan kylkiäisenä ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

Suuren näkökentän kirkaslinssinen ajojahtikiikari 1-6x24, 30mm rungolla. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko punaisella tai vihreällä pisteellä, etsattu linssiin2. tasolla. Löydät jokaiseen valaistukseen sopivan kirkkauden ja sävyn, koska pisteessä 5 portainen valon voimakkuus. Säädöt kestävät varmasti liikkumatta kovemmankin rekyylin (test 375 H&H). Linsseissä on erikoispinnoite joka suojaa linssejä vaurioilta. Näkökenttä 100 metrissä 5.9-35.3m. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2 - +2. Runko mattapintainen 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia. Linssien lukumäärä huimat 12 kpl. Vector Grimlock:iin käytetään ainoastaan laadukkaita linssejä ja se myöskin näkyy. Hinta 500e.

Jos valikoimastani löytyy sopivat perus kiikarijalat, Anodisoidut Duralumiiniset JALAT KYLKIÄISENÄ MUKAAN ILMAISEKSI! Huomaa, että jalkoja löytyy kiskoihin: 11mm, 20mm, 21mm, 22mm, Picantinny ja Weaver! Jos sinulla on Tikka (17mm) tai Sako (lohenpyrstö), niin minulta löytyy edullisesti muunnospalat, jolla kisko muuttuu Weaver-kiskoksi ja siihen SAAT JALAT FOR FREE!

Kiikari on oikeasti loistavan hyvä hankinta ja hintakin on enemmän kuin kohdallaan! ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN!!!

Olen virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinalaiset ja kansainväliset verkkokaupat ovat pullollaan kopioita näistä!!! Takuutodistuksen ja taatusti aidon kiikarin saat jälleenmyyjältä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja