Marjut
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Etelä-Savo
Mikkeli, Anttola
46 000 €

Ympärivuotinen loma-asunto Anttolasta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 elokuuta 11:34
Huoneita: - Pinta-ala: 62 m²
Lisätiedot
Haaveiletko VAIVATTOMASTA MÖKKEILYSTÄ, mutta et kaipaa työleiriä, vaan rentoa oleilua turvallisessa ja rauhallisessa mökkiyhteisössä, jossa saa olla omassa rauhassa, mutta löytyy juttuseuraakin niin halutessaan.

Varaa TUTUSTUMIS-VKL/VIIKKO (200e/300e sis. loppusiivous)
Pe 28.8. klo 15 alkaen (venetsialaisvkl)
Pe 25.9. klo 15 alkaen

Saimaaseen kuuluvan Vitjasen rannalla 2mh:een hyvinvarusteltu lomahuoneisto (makuupaikat 6lle) 3:n paritalon yhtiöstä; käyttöoikeus on 13 viikkoa ( 1vko/kk, kesällä 2 vkoa peräkkäkkäin, ajankohta kiertää vuosittain 4 osakkeenomistajan kesken). Katettu terassi ruokailuun ja iso terassi auringonottoon. Erinomainen ranta, iso laituri, kylpylä/ravintolapalvelut, lenkkipolut & marjamaastot ihan vieressä. Mikkelistä reilut 20 km, Lahdesta 150 km ja Helsingistä n. 250 km, Anttolaan 5 km.
Sähkö, vesi, takkapuut, auraus, mökin vuosihuolto 100 euron hoitovastikkeella. Osakkeen hinta 46t euroa.

Itse olemme viihtyneet jo yli 7 vuotta kaikkina vuodenaikoina, mutta koska meille on syksyllä tulossa lemmikkieläin ja huoneisto on ns. allergiahuoneisto, eli lemmikkit ei siis sallittu, olemme luopumassa tästä.

Kerron mielelläni lisää - mökki, Saimaa, iso vesistö, lapsiystävällinen ranta, leikki-ja pelialue, valaistu lenkkipolku 1,6 km, ja 5 , myös 2 ja 3 km:n merkityt metsäpolut, mustikkaa, puolukkaa, sieniä, 4 km luontopolku pitkospuilla, laavu, Anttola 5 km (kauppa, apteekki, ravintolat, satama)