Kaupan logo, iso

Foretec Oy

Foretec Oy on vuonna 2011 perustettu laitevalmistusta, kunnossapitoa ja huoltoa teollisuuteen sekä konepajatoimintaa harjoittava yritys.

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm: kuljettimet ja niiden suunnittelu ja valmistus, kunnossapito ja huolto, projektinjohto ja valvontapalvelut, energiantuottamisessa tarvittavat järjestelmät, energiapuun haketukseen käytettävät koneet ja laitteet, vasaramyllyt muun materiaalin murskaamiseen, näiden syöttö- , ulostulo- sekä siirtokuljettimet sekä pellettipolttimet.

Pumppu-, moottori- ja vaihteistohuolto, energiantuotantolaitosten ja koneiden asennus, kunnostus ja huolto mukaan lukien LVI alan työt talotekniikasta teollisuuteen. Suunnittelutyössä käytämme 2D ja 3D suunnitteluohjelmia, jolloin voimme olla varmoja tuotteiden toimivuudesta ja sopivuudesta.

Foretec Oy on yrityksenä nuori mutta henkilökunnan vuosikymmenten kokemus takaa asiakkaalle luotettavan ja yhteistyökykyisen kumppanin.


www.foretec.fi

KAUPPA
Foretec Oy

Yhteensä 7 ilmoitusta

Kärritie 1
62500 Evijärvi
Ajoneuvot ja koneet, Työkoneet ja kalusto
http://www.foretec.fi

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja