Himoslux

Himoslux rantahuvilat vaativalle lomailijalle ja yritysten kokouspaikaksi

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi viettämään lomaanne tai esimerkiksi työpaikan virkistyslomaa Himokselle, Etelä-Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan vapaa-ajankohteeseen!

Kävelymatkan päässä Himoksen elämykset ja palvelut!

Laskettelurinteet n. 400 metrin päässä
Mönkijäsafarit
Moottorikelkkasafarit
Hevostilalla maastoretket, ym.
Köysirata
Frisbeegolf
Hirvikartano
Golf
Syksyllä vuonna 2008 valmistuneet Koy Päijänteen Helmi - kohteen monipuoliset ja ensiluokkaisen laadukkaat huvilat sijaitsevat aivan Himoksen ytimessä järven rannalla. Ne tarjoavat hyvät puitteet aktiiviselle lomalle tai esimerkiksi seminaarien, kokousten tai koulutustilaisuuksien pitopaikaksi. Valittavanasi on kolme runsaasti varusteltua 12-14 hengen huvilaa, joista on lähimpään rinteeseen sekä muihin loma- ja vapaa-ajanpalveluihin vain lyhyt matka. Suomalaisen arkkitehtitoimiston suunnittelemien huviloiden varustus on huippuluokkaa ja myös pihapiirin suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Talvisin huvilan rannasta on aurattu reitti retkiluistonradalle. Huvilan vuokraan sisältyy tietty määrä luisteluoikeuksia. Tiedustele varauksen yhteydessä tarkemmat tiedot.

Lomahuviloiden oheispalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Päijänteen Helmen lomataloissa vietätte korkealaatuista aikaa upeissa puitteissa.

Tervetuloa luksuslomalle!


www.himoslux.com

KAUPPA
Himoslux

Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://himoslux.com/