Kaupan logo, iso

PIENTALOJEN KATTOREMONTIT SINULLE, JOKA ARVOSTAT KORKEAA LAATUA

Olemme pientalojen kattoremontteihin erikoistunut yritys. Toteutamme remontit hyvää rakennustapaa vaalien tavalla, jossa koko remontti hoituu kätevästi meidän käsissämme. Kattoremontit suoritetaan korkealla ammattitaidolla kauttaaltaan kestämään sekä nyt että tulevaisuutta ajatellen. Laatu ja kaunis ilme kulkevat remonteissamme sopuisasti käsi kädessä, energiataloudellisia ratkaisuja unohtamatta.

Kun satsaat laadukkaaseen korjausrakentajaan, panostat samalla kestävään asumiseen. Kerralla kunnolla tehty remontti on taloudellinen sijoitus, joka niittää hyödyt varmasti ajan kanssa. Tutustumme talosi rakenteisiin ja niiden kuntoon sekä tietysti toiveisiisi huolellisesti. Remontin suunnittelemme yhtä tarkoin lähtökohdin, jotta rakennus ei petä vaativissakaan olosuhteissa vuosien saatossa. Tällaista palvelua asiakkaamme arvostavat. Toivottavasti myös sinäkin - ota yhteyttä! www.laatuteko.fi/yhteystiedot

Huoli pois, asiakkaanamme voit ottaa rennosti. Vaikka korjausrakentamiseen liittyy aina riskejä, lupaamme:
Yllätystenkin ilmaantuessa korjaamme asian kuntoon, me emme jätä asiakasta yksin. Me huolehdimme ja valvomme, että remontti toteutuu paikallisin voimin, sovitulla tavalla, alusta loppuun.

Miksi juuri me?

* Kotimainen, paikallinen työvoima.
* Erittäin hyvä työnjälki.
* Hyvät asentajat ammattitaitoa ja käytöstä
myöten.
* Hyvä hinta-laatusuhde ja joustavat
maksuehdot.
* Aina sama yhteyshenkilö, joka palvelee
remontin alusta loppuun, myös remontin
toteutuksessa.
* Positiivinen asiakaskokemus - totea itse!

Toimialueisiimme kuuluu Uusimaa ja Varsinais-Suomi.

www.laatuteko.fi

KAUPPA
JH Laatuteko Oy

Yhteensä 5 ilmoitusta

Hontinrinne 4
08350 Lohja
Liiketoiminta ja työpaikat, Rakennuspalvelut
http://www.laatuteko.fi

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja