Raimo Lusma
Torin käyttäjä syyskuusta 2014
Kainuu
Kajaani, Lehtikangas
Ällistyttävin ohjelmanumero tapahtumaasi
  • Ällistyttävin ohjelmanumero tapahtumaasi

Ällistyttävin ohjelmanumero tapahtumaasi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 tammikuuta 17:39
Lisätiedot
Onko juhlat, virkistyspäivät tai jokin tapahtuma suunnitteilla josta puuttuu ohjelmanumero? Ei hätää, nyt olisi tarjolla Kajjjaanilaista taikuutta & mentalismia, joka nostattaa tunnelman kattoon. Kyseessä ohjelmanumero joka on helppo järjestää sekä esitys on ikimuistoinen ja yleisöä osallistuttava. Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia esiintymä ympäri Suomen sekä varsinkin esiintyä useampana vuonna kainuulaisten yritysten pikkujouluissa sekä yksityisyystilaisuuksissa eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Toimi siis nopeasti, koska päivät bookataan nopeasti.

Esiintymismuotoina ovat yleisöesitys sekä myös/tai lähitaikuutta juhlakansan keskuudessa jolloin taika tuodaan suoraan katsojien silmien eteen.

Mikäli kiinnostuit ja mietit näyttävää ja erikoisempaa ohjelmanumeroa juhliisi niin ota yhteyttä sähköpostitse artist@raimolusma.com niin järjestetään yhdessä kinkerit, jotka puhuttavat vielä vuosia.

-Raimo Lusma
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja