KAUPPA
Jahtiaitta

Kaupan kaikki ilmoitukset (44)

Kasarminkatu 43 b
87500 Kajaani
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
http://www.jahtiaitta.fi

Arxus Pioneer kumikengät
  • Arxus Pioneer kumikengät
139 €

Arxus Pioneer kumikengät

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 huhtikuuta 12:42
Aseen sarjanumero: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Klassinen saapasmalli, joka on kehitetty kävelyyn vaativassa maastossa etenkin keväällä, kesällä ja syksyllä. Tämä malli vastaa hyvin paljon Primo-mallia, jossa on sama sisäinen tekninen rakenne ja jolla on sama vakaus, mukavuus ja kestävyys.

Pioneer on valmistettu 100% luonnonkumista, joka on tunnusomainen kaikille Arxus-saappaille. Luonnonkumi takaa pitkän käyttöiän ja vahvan suojan ulkoisille iskuille. Pioneer saappaan vuori on vahvaa polyamidipuuvillaa. Vuoren repeytymisen välttämiseksi saapas on varustettu nahkaisella kantavahvikkeella jalkineen sisäpuolelta.

Mallissa on säädettävä sivuremmi, joka takaa hyvän istuvuuden. Metallinen kiinnike varmistaa, että säätöhihna pysyy paikallaan. Hihna on kiinnitetty saappaan varteen vulkanoidulla kumi sillalla.

Arxus X-kuvioitu hyvän pidon omaava pohja on rakennettu kolmeen tekniseen kerrokseen, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden, oikean tuen ja äärimmäistä pitoa ainutlaatuisen kiinnitysmenetelmän vuoksi. Irroitettava anatominen EVA-pohjallinen lisää iskunvaimennuksen vaikutusta kävelyn aikana. Pioneer on ihanteellinen jokapäiväinen jalkine.

metsästys kalastus retkeily